Fraud Blocker Game of Thrones bobbleheads | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Game of Thrones bobbleheads

Share this post

Game of Thrones bobbleheads

HBO a declarat data oficială a sezonului 7 din seria Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) și fanii deja parcă nu mai au răbdare.

Serialul a crescut exponențial de la un sezon la altul în privința fanilor și a popularității, căpătând o amploare greu de stăvilit, atât pe partea de serial tv cât și în domeniul cărților scrie de George R. R. Martin.

Povestea se petrece pe continentele ficționale Westeros și Essos curprinzând diferite linii de intrigă ce creează imaginea de ansamblu. Prima linie narativă urmărește conflictul dinastic între pretendenții pentru succesiunea la Tronul de Fier al celor 7 Regate cu alte familii nobile ce se luptă pentru independența,  a doua linie acoperă incercerile de a ajunge la tron ale ultimului urmaș exilat al tărâmurilor deprivate de dinastia conducătoare, iar al treilea fir narativ ilustrează amenințările iminenței iernii și venirea creaturilor legendare și ale fiarelor din Nord.

Deși există mai multe Case regale ce sunt implicate în subiectul serialului, 3 dintre acestea au reușit cu adevărat să devină trio-ul –cheie al întregii serii.

  1. Casa Stark

Casa Stark a Winterfell este una dintre Casele regale din Westeros ce domnește peste vastele regiuni cunoscute ca Nordul și Valea, fiind regi în Nord, scaunul din Winterfell fiind recent recucerit de Starks din Casa Bolton. Este cu siguranță una dintre cele mai veci linii ale nobilității din Westeros, datând încă de acum mai mult de 800 de ani.

Conducătorul Casei este Lordul de Winterfell.

Înainte de cucerirea Targaryen-ilor, liderii Casei Stark au domnit peste regiune ca Regii din Nord. Jon Snow este în prezent rege în Nord și în Vale, în mare parte datorită supunerii pe care o are Petyr Baelis, Lordul regent al Văii, față de Casa Stark.

Sigiliul Casei Stark este un lup de culoare gri plasat pe un fundal alb, amplasate pe un blazon verde.  Este una dintre puținele Case regale al cărei motto de familie nu este o amenințare sau o laudă. În schimb, moto-ul familiei Stark este o avertizare, una care va rămâne relevantă indiferent de circumstanțe: Iarna se apropie.

Casa Stark.Iarna se apropie

 

  1. Casa Lannister

Casa Lannister1

Casa Lannister din Casterly Rock face parte din Casele regale ale Westeros, una dintre cele mai bogate și puternice familii și una dintre dinastiile cele mai vechi Este în prezent Casa regală a celor 7 Regate, după dispariția Casei Baratheon a Regelui Landing.

Heraldica liniei Lannister este constituită dintr-un leu de culoarea aurului amplasat pe un fundal stacojiu alăturat cuvintelor Casei lor Ascultă-mi răgetul, care este destul de rar menționat. Moto-ul lor neoficial însă cel care este cel mai bine cunoscut este  Un Lannister își plătește mereu datoriile– care este folosit de cele mai multe ori în contexte negative, deși poate fi folosit și cu sensul sau original, cel literar.

House Lannister

  1. Casa Targaryen

Casa Targaryen

Casa Targaryen este o fostă Casă Regală a Westeros ce a avut rolul de casă nobilă conducătoare a celor 7 Regate pentru mai mult de 300 de ani, înainte să îi fie destituită puterea în timpul Rebeliunii lui Robert, Casa Baratheon luându-i locul. Cei câțiva supraviețuitori Targaryeni au plecat în exil.

Aflându-se în prezent în Essos, Casa Targaryen caută să își primească locul de Casă regală a celor 7 Regate învingând Casa Lannister.

Sigiliul Casei Targaryen este reprezentat de un dragon roșu cu 3 capete, pe un fundal negru, iar moto-ul lor este scurt și la obiect Foc și sânge.

House Targaryen

După cum am observat, mai toți actorii din Game of Thrones au câte un bobblehead la purtător.

Intră pe www.minimecraft.ro și comandă-ți și tu o figurină bobblehead personalizată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *