Fraud Blocker Oferta corporate - MiniME Craft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Oferta corporate

Faceți din sculpturile noastre cele mai fericite amintiri pentru personalul dvs., partenerii de afaceri, clienți sau familie.

Suntem dornici de a primi idei noi și suntem mereu în căutarea de modalități de a ne dezvolta. Dacă doriți să experimentați cum figurinele MiniMeCraft pot fi incluse în strategiile  dvs. de marketing și branding corporative, vă felicităm!

Câteva exemple în care companii de talie internațională au inclus în strategiile lor de marketing astfel de figurine/statuete puteți regăsi mai multe informații pe: http://en.wikipedia.org/wiki/Bobblehead .

Cu siguranță le-ați văzut și în multe din filmele de la Hollywood, acum puteți să beneficiați și dvs. de ele!

4_2

Ce cadouri le plac barbatilor, dar și femeilor? Pe lângă pozele  copilașilor  din familie, figurinele miniMe care îi înfățișează 3D sunt mult mai fascinante. 

Dacă ești în pană cu ideile de cadou pentru bărbați, statuetele miniMe este exact ce îți trebuie.

MiniMe este aici pentru tine, trebuie doar să ne trimiți poze cu el. Un dar pregătit din timp pentru o aniversare sau un cadou pentru o ocazie anume, statuetele personalizate sunt haioase și pot fi foarte speciale când au parte și de un mesaj dedicat.

Figurina personalizată cu imaginea lui va fi cadoul perfect care va crea senzație!

Se apropie ziua ei de nastere? Nu iti face griji, miniMe este aici sa te ajute cu un cadou ideal. Fie ca este gospodina sau are un hobby, noi iti facem figurina perfecta cu care sa o surprinzi.

Viata de cuplu cat si de casatoriti este una cu adevarat superba, asa ca surpindeti-va partenerul cu un produs de maxima calitate la care sa priveasca cu drag de la serviciu ori dintr-o calatorie.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la contact@MiniMeCraft.ro și în scurt timp veți primi o ofertă de nerefuzat, ce se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Vrem să fim alături de dvs. și să luăm parte la evenimentele speciale pe care le organizați sau la care participați. Vă rugăm să trimiteți email la contact@MiniMeCraft.ro în care să specificați mai multe detalii ( la ce tip de eveniment luați parte sau cu ce ocazie, data evenimentului, cantitatea).

bobbleheads
Om in masina - Pentru El | MiniMeCraft
Nunta 62 | MiniMeCraft
Cuplu 21 | MiniMeCraft