Fraud Blocker Întrebări frecvente - MiniME Craft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Întrebări frecvente

Figurinele  MiniMeCraft  sunt concepute să aibă 13cm – 18cm înălțime, echivalent a 5-7 țoli(inch), dimensiunile finale depind de pozița corpului. Au proporție cap-corp  de proporție aproximativă de 1:3, acesta este unul dintre motivele pentru care arată atât de amuzante ca niște jucării caricaturizate.

Cele mai multe modele au capacitatea de a se susține, dar există câteva modele care necesită o bază de suport.

Figurine MiniMeCraft sunt fabricate cu un portret și corp din rășină dură. Portretul este făcut  astfel că are un finisaj lucios, bun și detalii realiste. Rezultatul final e un obiect cu aspect plăcut și de înaltă calitate, irezistibil: trebuie să-l ai!

Notă: Nu garantăm asemănarea 100% dintre figurine a persoanei reale, fiecare figurină este sculptată cu mare atenție și realizată manual, având ca referință  doar fotografiile pe care dvs. le-ați trimis către noi. Cu toate acestea, suntem siguri de calitatea figurinelor noastre lucrate manual.2

Figurinele MiniMeCraft sunt realizate din rășini, apoi sunt supuse unui procedeu special de lăcuire care le face invulnerabile la apă și caldură moderată. E necesară grija cu părțile delicate, de ex. degetele care se pot rupe dacă sunt lovite (în urma unor șocuri, lovituri).

Cea mai bună metodă de a curăța figurina e să folosești o cârpă moale, umedă și apoi să o stergi cu același material, uscat. Îți recomandăm să nu păstrezi figurina la soare, se poate decolora. MiniMe. nu e o jucărie, nu recomandăm să fie dată copiilor mici pentru că unele părți se pot desprinde , vă rugăm să nu le lăsați la îndemâna copiilor sub 7 ani.

Figurinele, manufacturate cu drag, nu sunt un portret identic al persoanei respective, iar sculptorii noștri vor reproduce cât mai exact și cât mai în detaliu portretul dvs. Ne bazăm doar pe fotografiile trimise de dvs.

Personalul nostru experimentat și îndemanatic își concentrează atenția pentru a realiza chipul cât mai asemănător. Procesul de producție inovativ asigură înalta calitate a produsului.

Sculptorii noștri experți sunt capabili să redea aproape orice caracteristică în măsura în care ne poți da o descriere și una sau mai multe foto. Putem reproduce orice, de la îmbrăcăminte la gesturi.

Te rugăm să iei notă că o particularizare totală a corpului va fi evaluată separat.

Prețurile variază în funcție de modelul și tipul figurinei. Pentru a vedea lista completă a prețurilor și modelelor dă click pe “produse și prețuri” – buton amplasat deasupra paginii (în meniul principal).

Da! Putem modela animale de casă sau să cream mașini amuzante ca cele din desenele animate, să adăugăm figurinei echipament sportiv, o ghitară sau altele; prețurile acestora sunt separate și se bazează pe timpul și efortul pe care le investim. 

Da! Scene de fundal (ziduri, grădini, …)pot fi realizate, vom calcula prețul la primirea solicitării.

În acest caz, vom crea designul pentru tine. E necesar să ne trimiți o foto ale acestuia. 

Figurinele complet particularizate se estimează separat.

Da, desigur! Toate comenzile de peste 15 unități sunt considerate mari și facem un discount pentru dvs. Discountul e variabil de la caz la caz. 

Depinde foarte mult de figurina pe care ai comandat-o. De exemplu, dacă ai comandat un produs care există deja în catalogul nostru de produse, te poți aștepta să primești statueta în 20-30 de zile lucrătoare.

În cazul în care se dorește o statuetă integral personalizată, datorită procesului de remodelare a corpului, poate dura până la mai mult de 30 de zile lucrătoare.

Trimitem figurinele noastre în orice țară din lume.

Acestea depind de țara de destinație. Dacă ai o companie de curierat care să preia expedierea, putem colabora cu aceasta. 

Ar fi ideal să ne trimiți cel puțin 2 foto: subiectul din față și profil stângă și/sau dreapta. 

Dacă nu ne trimiți decât o foto frontală, figurina va fi asemănătoare, dar dacă avem foto din toate părtile va rezulta o figurină foarte asemănătoare. 

Vă garantăm că figurina/statueta ta va ajunge în timpul estimat și nu vor fi deteriorate în orice fel. De asemenea, figurina va semăna cu imaginea și specificațiile bazate pe fotografiile pe care le-ați depus cu comanda dvs.