Fraud Blocker Despre Noi - MiniME Craft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Despre Noi

Noi vă readucem zâmbetul pe buze!

Misiunea noastră e să vă facem să zâmbiți. Fă-i o surpriză celei iubite/celui iubit și cumpară o figurină personalizată!

Noi, cei de la MiniMeCraft, ne desfășurăm activitatea ca să te cream pe tine sau să te reinventăm. Întrucât două persoane nu sunt identice, așa cum TU ești unic, la fel sunt și figurinele personalizate sau figurinele pentru tortul de nuntă sunt unice.

Permite ca produsele noastre să fie în centrul atenției la evenimentul tău deosebit și câștigă admirația celor iubiți și a invitaților.

 

Ce ne recomanda?

Profesionalism 100%
Calitatea produselor 100%
Discount la cumpararea mai multor figurine 96%
Livrare in orice locatie din lume 80%

Pe lângă vânzările extraordinare, figurinele pentru tortul de nuntă sau figurinele personalizate, pot fi făcute cadou și la alte ocazii speciale și nu numai, cum ar fi Ziua Mamei, Crăciun, Paști, petrecere de pensionare, Valentine’s day, dragobete, etc. 

În plus, figurinele noastre personalizate se pot crea în funcție de specificațiile tale sau de nevoi; acestea pot fi ipostaze din sport, meserii, hobby, caracteristici ale companiei tale sau pentru care lucrezi, ca material de marketing sau de promovare a altor produse sau orice altceva îți trece prin minte.

TRANSPORT

Impachetarea si transportul se efectueaza cu mare atentie.

PLATI

Posibilitate si pentru plata in rate - pana la 8 rate cu Card Avantaj sau Star BT.

PRODUSE NOI

Noi produse sunt adaugate in permanenta.

PROMOTII

Verificati periodic promotiile noastre.