Fraud Blocker Dispenserele Pez | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Dispenserele Pez

dispenserele-pez

Share this post

Dispenserele Pez

Încă din copilărie bomboanele erau un motiv pentru bucurie, ajungând să aducă zâmbete pe fețele celor mici și celor mari. Dar ce legătură au dulciurile cu bobbleheads?

Pez a reușit să creeze mixul perfect între gustul dulce al copilăriei și personaje cu capul supradimensionat, puse pe un dispenser care oferă bucurie tuturor.

Pez este numele brand-ului bomboanelor de origine austriacă și a dispenserelelor mecanice de buzunar devenite faimoase. Bomboanele au o formă plată, presată, fiind uscate, dreptunghiulare și cu colțurile rotunjite. Fiecare dispenser conține 12 bombonele Pez.

Dispenserele Pez au devenit parte din cultura populară a multor națiuni, un exemplu fiind Soul Candy din seria japoneză a manga-ului Bleach.

Datorită numărului mare de design-uri diferite ale dispenserelor din ultimii ani, acesteau au început să fie colecționate de către entuziaști cu fervoare.

 În 1952 Eduard Haas a introdus produsul în Statele Unite. În 1955, compania Pez a pus capete pe dispenserele lor și le-a targetat pentru segmentul de copii, Moș Crăciun și Mickey Mouse fiind printre primele personaje expuse. Din 1950, mai mult de 1500 de dispensere Pez au fost create.

Dispenserele Pez, cel puțin primele dintre ele, nu au avut capete. Acum ele sunt cunoscute ca cele normale. Un dispenser normal este doar o cutie dreptunghiulară ce avea un mecanism mobil pentru a plasa bomboanele. Capetele personajelor animate au fost introduse în 1955, după ce bomboanele au ajuns în Statele Unite. Există peste 550 de capete de dispensere unice cu sute de variații.

În 1970, trei personalități istorice au fost create: Betsy Ross,nDaniel Boone și Paul Revere,ncare au fost eliberate ca parte a seriei Bicentennial. Aceste dispensere nu au fost făcute să semene cu oamenii pe care îi reprezenta, cât mai degrabă erau persoane obișnuite purtând câteva accesorii distinctive.

Dispenserele Star Wars Pez au fost printre cele mai populare obiecte de colecție de când au fost introduse, în anul 1990.

Dispenserele NASCAR erau bazate pe căștile unor șoferi faimoși mai degrabă decât pe asemănarea dintre aceștia..

În 2007, o ediție limitată cu Elvis a fost lansată, având și 3 dispensere din diferite perioade ale vieții lui Presley.

dispenserele-pez3

Anul 2008 a adus cu sine primele dispensere marca  Star Trek ce au fost lansate pe piață într-un set cadou, din cele 7 echipaje originale și Starship Enterprise. Un al doilea set cadou Star Trek, bazat pe Noua Generație a fost introdus pe piață în toamna anului 2012.

În 2010, Pez a creat setul Albă-ca-Zăpada și cei 7 pitici împreună cu o carte de povești. Acestea sunt primele personaje ce au existat pe coprul Tshort stemT. Doar 250,000 au fost făcute.

În 2011, o ediție de 2 piese a fost dată spre cumpărare pentru caritate, întruchipându-I pe Prințul William, Duce de Cambridge și viitoare lui soție, Catherine, Ducesa de Cambrigde.

Dispensere Pez 6

În același an, o ediție limitată de 8 piesea a fost creată, având personajele din seria Stăpânul Inelelelor: Bilbo, Frodo, Sam, Gandalf, Aragorn, Legolas, Gimli și Gollum. Doar 250,000 au fost puse în vânzare.

dispenserele-pez7

În 2014, Pez a scos un Raphael gigant, acesta fiind un personaj din filmul de animație Teenage Mutant Ninja Turtles. În același an, au ieșit și dispensere cu Angry Birds. Îl aveau pe Red, Bomb, Stella și un porcușor într-o cutie de metal.

Multe dintre dispenserele Pez s-au vândut la prețuri ridicate ca obiecte de colecție. Cel mai mult a fost dat pe un dispenser Mickey Mouse, acesta costând 7,000 de $.

dispenserele-pez10

Noi nu oferim dispensere, însă mixul de voie bună, veselie și lucru făcut cu grijă, pentru tine, rămâne la fel în familia MiniMeCraft. Intră pe www.minimecraft.ro și spune-ne dorințele tale, noi promitem să ți le îndeplinim sub forma unei figurine personalizate care să-ți aducă numai bucurie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *