LIVRARE 2-3 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Pokemon Go!

Pokemon GO - MiniMeCraft

Share this post

Pokemon Go!

„Stai, stai! Că mi-a aparut un Jigglypuff în față și tre să-l prind!” spuse el și se opri în mijlocul bulevardului pentru a prinde mica creatură. Pare din ce în ce mai cunoscută această scenă, putând adăuga în locul lui Jigglypuff  orice nume de creatură virtuală care face parte din același univers.

Ultima senzație a internetului este cu siguranță Pokemon Go!, ajungând în decurs de o săptămână să fie mult mai accesat decât diverse aplicații precum Tinder sau chiar Messenger, graficul de mai sus ilustrând destul de bine cam cât timp își petrec oamenii vânând Pokemoni pe zi.

Pokemon Go!

 Cu cîteva zile în urmă,  Nick Johnson a fost declarat oficial prima persoană ce a reușit să prindă toți pokemonii disponibili momentan în joc, în numar de 142, americanul din Brooklyn având diferite strategii pe care le-a și dezvăluit curioșilor.

Succesul aplicației constă în inovația tehnologică pe care o aduce cu sine, aceea de augmented reality sau „realitate augmentată”. Ceea ce face aceasta este să te localizeze în timp real cu ajutorul GPS-ului și, în funcție de zona geografică în care te afli, să îți genereze o serie de Pokemoni care să îți apară și pe care tu să îi poți prinde.

Celălalt element al succesului este dat de personalizarea aplicației, mulându-se pe mediul înconjurător al individului. (Pokestops sunt locuri reale în care trebuie să te duci pentru a-ți procura cele necesare continuării vânătorii precum Pokeballs, poțiuni de vindecare sau chiar ouă ce conțin Pokemoni, pe care trebuie să le clocești parcurgând o anumită distanță în kilometri reali).

Deși nu sunt disponibili toți Pokemonii, ci doar cei din prima generație, Niantic  a reușit să aducă în prim-planul aplicațiilor un desen cu care mulți dintre noi am și crescut, punând personaje-simbol precum Pikachu, Bulbasar sau Squirtle ca starters. Ceea ce este și mai interesant este că reușește să te învețe și ceilalți pokemoni mai puțin cunoscuți, numele lor apărând după ce apuci să îi prinzi.

Pentru a evolua rapid în joc este necesar să te plimbi mult și când spun mult, mă refer la zeci de kilometri pentru a putea aduna cât mai mulți Pokemoni și pentru a cloci ouăle care, la rândul lor, conțin pokemoni! Și asta poți face oriunde și oricând, în drum spre metrou, prin parcuri sau chiar prin hypermarketuri și mall-uri. Îi poți găsi oriunde, trebuie doar să fii atent.

Pokemon

MiniMeCraft îți poate aduce mai aproape universul Pokemon, transformandu-l într-un cadou personalizat numai bun de oferit unui fan la care ții. Procesul este simplu: tu vii cu o poză a pokemonului preferat și noi ți-o transformăm în cel mai drăguț cadou personalizat care se va potrivi în orice context, fie că vrei să îl ții la tine pe biroul de lucru de acasă sau în cubicle-ul tău de la job, un Charmender sau un Pikachu mișcător nu are cum sa nu-ți facă ziua mai bună, stârnind zâmbete.

Nu contează ce echipă ești, Valor, Mystic sau Instinct, cadoul tău personalizat va arăta la fel de bine!

Pentru că știm că cei care se joacă vor să devină din ce în ce mai buni și să îi prindă pe toți, ne-am gândit să vă facem o bucurie și să vă lăsăm un link cu tips and tricks pe care le puteți folosi pentru a ajunge cel mai mare maestru Pokémon.

Pokemon1

Let’s catch’em all!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


ro_RO