Fraud Blocker Overwatch bobbleheads | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Overwatch bobbleheads

Share this post

Overwatch bobbleheads

Overwatch, unul dintre cele mai apreciate jocuri multiplayer creat de Blizzard Entertainment ale anului 2016, au ajuns să aibă propria lor linie de figurine bobbleheads.

Mai jos vom face o scurtă descriere a celor mai populare personaje ale jocului, acestea fiind și cele care au (momentan) și versiuni bobbleheads create de Funko! POP.

tracer

  1. Tracer

Fostul agent al Overwatch cunoscut sub numele de Tracer este un aventurier ce sfidează timpul și o forță de nestăvilit care luptă pentru dreptate.

Lena Oxton, pe numele ei real, a fost cel mai tânăr membru introdus vreodată în programul de zbor experimental al Overwatch, fiindu-i încredințat un prototip nou de teleportare, Slipstream. O dereglare a matrixului teleportator a apărut în timpul primului său zbor, ceea ce a cauzat  dispariție atât a vehiculului aerian, cât și a Lenei. Tracer a fost considerată moartă în urma acestui eveniment.

A reapărut luni mai târziu, schimbată cu totul: moleculele ei au fost desincronizate de la firul normal al timpului, suferind de ceva ce se numește ”disocierea chronală”. Era mai mult ca o fantomă vie, dispărând pentru ore sau chiar zile.

Un om de știință pe nume Winston, un alt personaj ce se regăsește în lista personajelor Overwatch, a reușit să creeze un accelerator chronal, un instrument capabil să o țină pe Tracer în prezent. În plus, i-a oferit lui Tracer abilitatea de a-și controla propriul timp, putând să-l dea pe repede înainte sau să-l încetinească după bunul plac.

Cu noile ei calități, a devenit unul dintre cei mai eficienți agenți ai Overwatch.

the reaper

           2.The Reaper

Unii vorbesc despre un terorist îmbrăcat într-o robă neagră, știut după numele de Reaper. Identitatea și motivele pentru care acesta acționează rămân un mister pentru toată lumea. Ceea ce se știe este că de fiecare dată când apare, moartea îl urmează negreșit.

Gabriel Reyes pe numele său real, a fost un ofițer veteran ce făcea parte din Forțele Armate ale SUA. Fiind supus unui program de training intens pentru soldați alături de alți ”aleși” au fost transformați în ”soldații perfecți”.

Când Statele Unite au format Overwatch pentru a combate Criza Omnică, Reyes a fost unul dintre puținii care au fost aleși pentru a participa în organizație, inițial fiind numit chiar liderul acesteia.

Din cauza unor neînțelegeri, printre care și a faptului că Jack Morrison, un prieten de-al lui, a fost ales să conducă Overwatch, în Reyes a început să se formeze o ură care cu greu a mai putut fi stăvilită, ajungând în final să distrugă Overwatch și centrul acesteia.

Și-a dezvoltat o abilitate de a fura esența vieții inamicilor săi, putând de asemenea să își ascundă forma pentru a se feri să fie rănit.

winston

  1. Winston

Winston este o gorilă construită genetic de către un grup de oameni de știință, oferindu-i acestuia o inteligență superioară și sentimente și capabilități umane. Abilitatea sa principală este ”Primal Rage”, în care toate aceste asemănări cu omenirea se pierd și bestia pe care o ține înlăuntrul său iese la iveală, dispărându-i orice vulnerabilitate și crescându-i puterea de close combat.

Winston a făcut parte dintr-un grup de gorile modificate ce trăiau pe Horizon Lunar Colony, o bază de cercetare de pe Lună, construită cu scopul de a testa efectele trăirii în spațiu pe un timp îndelungat.

Totul a mers bine până când celelalte gorile s-au revoltat, omorând oamenii de știință și proclamându-și colonia ca fiind doar a lor.

Luându-și numele celui care a avut grijă de el, Winston a părăsit Colonia într-o navă spațială construită de el.

Ajuns pe Pământ, Winston a reușit să-și găsească o casă în sânul organizației Overwatch, aceasta înglobând tot ceea ce era de admirat la umanitate.

widowmaker

  1. Widowmaker

Widowmaker, pe numele său real Amelie Lacroix, este un sniper și asasin de origine franceză. Cea mai puternică abilitate a sa este ”Infra-Sight”, aceasta activându-i viziunea specială ce îi oferă posibilitatea atât ei, cât și co-echipierilor să își vadă inamicii prin pereți.

Amélie a fost soția lui Gérard Lacroix, un agent Overwatch ce conducea operațiuni împotriva organizației teroriste, Talon. După mai multe încercări eșuate de a-l prinde pe LAcroix, Talon au răpit-o pe Amelie și au reprogramat-o pentru a deveni un agent somnambul.

A fost găsită și adusă acasă de agenții Overwatch, neștiind nimic din cele ce s-au întâmplat. Două săptămâni mai târziu , și-a omorât soțul în somn.

Întorcându-se în Talon, a participat la mai multe trening-uri extensive de cum să acționeze sub acoperire, fiziologia sa schimbându-se drastic. Inima îi bătea mai încet, acest lucru fiind principalul motiv pentru care pielea i-a devenit albastră și rece. Răspunsurile emoționale nu sunt normale, singura satisfacție fiind ucisul.

soldier-76

  1. Soldier 76

Soldier: 76 , pe numele adevărat John ”Jack” Morrison este un soldat american transformat într-un vigilante. El este unul dintre membrii fondatori ai organizatiei Overwatch.

Curajul și etica profesională de care a dat dovadă a atras atenția armatei, implicându-l mai târziu în programul de trening intensiv pentru soldați. A intrat în Overwatch alături de prietenul spu Gabriel Reyes, însă datorită rezultatelor pe care le-a avut în sfârșirea Crizei Omnice, a fost ales liderul Overwatch. Tensiunile dintre el și Reyes au început încă de pe atunci.

De cum Overwatch a intrat în atenția lumii din cauza afirmațiilor legate de corupție, tensiunile dintre cei doi bărbați au dus la punctul conflictual, rezultând în distrugerea bazei Overwatch. Amândoi au fost declarați morți.

Şase ani mai târziu, Morrison revine ca un vigilante, sub numele de ”Soldier: 76”. Devenit cap de listă pentru vânătorii de recompense, Morrison vrea să descopere adevărul din spatele evenimentelor care au dus la prăbușirea organizației Overwatch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *