Fraud Blocker Cum să-ţi alegi figurina bobbleheads - MiniME Craft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Cum să-ţi alegi figurina bobbleheads

bobbleheads

Share this post

Cum să-ţi alegi figurina bobbleheads

    Figurinele bobbleheads sunt folosite cu diverse scopuri, de la cadouri personalizate până la moduri de a promova și a face publicitate unor firme. Îți poți achiziționa figurina personalizată pe baza unei poze care poate fi chiar cea de la profilul de Facebook.

   Găsirea unei firme care să producă aceste tipuri de figurine nu este tocmai ușoară, cel puțin în România fiind foarte puține companii care produc aceste feluri de cadouri. De ce este grea căutarea? Deoarece unele firme nu stau bine la partea de creație, de modul în care imaginează întreaga figurină, pe când altele nu folosesc materiale calitative, care să nu ofere posibilitatea degradării rapide.

   Este important să evaluezi cu grijă și să te hotărăști asupra unei alegeri finale în privința modului în care va arătaviitorul tău bobblehead. Asigurarea calității pozei și alegerea uneia reprezentative pentru viitoarea ta statuetă alături de specificacitatile dorite sunt imperios necesare pentru că figurina să se apropie de realitatea dorită.

    Cum să-ţi alegi figurina bobbleheads ?

  1. Începe cu nevoile tale

   Figurinele bobbleheads vin în diferite design-uri, stiluri, culori și reprezentări. Pentru a ajunge la un nodder care să îți placă, trebuie mai întâi și întâi să știi exact ceea ce îți dorești. Vrei un bobblehead pentru decorul din propria casă sau pentru birou? Sau ai nevoie de o figurină pentru evenimentul annual de la firmă în care lucrezi. Figurinele pot fi personale sau pentru promovare, publicitate, fiecare având caracteristici specifice.  De exemplu,  dacă bobblehead-ul va fi dat drept cadou de ziua șefului tău, trebuie să specifici tipul de îmbrăcăminte (în acest caz office) pentru a nu lăsa la latitudinea producătorilor un aspect atât de specific. Dacă nu ai încă o idee despre cum ai vrea să arate figurina pe care plănuiești să o cumperi, intră pe www.minimecraft.ro și fă-ți o idee .

  1. Gândește-te la mărime și material

   Bobbleheads pot fi statuete mici sau mari, ce stau în poziție verticală pe o mini platformă. Unele sunt mișcătoare, altele nu, unele putând chiar să meargă pe baterii. În căutarea figurinei ideale trebuie să te decizi asupra mărimii și materialelor din care aceasta va fi confecționată. Materialul ar trebui să fie durabil și ușor de curățat. Nu ar trebui să se ciupească, ciobească sau să se spargă foarte ușor, chiar dacă ar cădea. Platforma pe care acestea se poziționează trebuie să fie stabilă, putând să stea fără dificultăți pe o suprafață plană.

  1. Design-ul

  Personalizarea constă în specificarea felului în care vrei să arate figurina la sosire. Fii atent la platformă, direcțiile mișcărilor capului, mărime și reprezentare. Alte elemente importante sunt culorile, îmbrăcămintea și postura. Pentru couple bobbleheads se poate face o platformă mai mare pe care să fie atașate figurinele personalizate a ambilor parteneri de cuplu.

  1. Costul

  Costul pentru aceste cadouri personalizate este puțin mai ridicat decât cel al unor figurine de acțiune sau a unor statuete simple deja existente pe piață. Prețul exact depinde și de gradul de personalizare pe care îl necesită figurina ta. Mărimea este alt element care modifică prețul dar și materialul principal folosit la confecționarea bobblehead-ului. Prețul este însă ultimul lucru pe care ar trebui să îl evaluezi deoarece calitatea și metodele de alcătuire ar trebui să primeze  în alegerea figurinei tale.

   Acum, că am punctat cele mai importante 4 elemente pe traseul alegerii figurinei tale, te invităm pe www.minimecraft.ro să ne spui la ce anume te-ai hotărât.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *