Fraud Blocker Halloween bobbleheads | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Halloween bobbleheads

halloween-bobbleheads

Share this post

Halloween bobbleheads

Este deja mijlocul lunii septembrie și pe rafturile magazinelor se găsesc din ce în ce mai multe elemente ce ne aduc aminte de sărbătoarea mult-așteptată a toamnei și anume, Halloween. Până și figurinele bobbleheads adoptă multe din temele acestei sărbători, găsind atât figurine ce întruchipează monștri sau personaje cunoscute ale filmelor de groază, cât și personalizarea acestora în tematica evenimentului, putând chiar tu să devii un zombie sau o ființă supranaturală. Totul stă în imaginație!

halloween-bobbleheads2

Sărbătorit în data de 31 octombrie, Halloween-ul are un istoric îndelungat, pornind mai degrabă ca un proces spiritual și nu ca un eveniment care provoacă amuzament, împânzit de bomboane și costume haioase.

Numele sărbătorii se crede că ar proveni de la ”All-Hallows-Eve” sau ”sărbatoarea Sfinților”, un eveniment care celebra toți sfinții sau echivalentul românesc, Rusaliile.

Deși primele atestări ar putea duce cu gândul că originea sărbătorii vine de la Imperiul Roman, prin sărbătoarea Pomonei, zeița fructelor și legumelor sau în festivalul morților denumit Parentalia, Halloween-ul își găsește cele mai multe asemănări cu festivalul celtic Samhain. Festivalul ilustra sfârșitul verii sau, mai specific, sfârșitul “jumătății luminoase” a anului și începutul “jumătății întunecate”. Linia aceasta de demarcație, în viziunea celtică, putea oferi spiritelor, atât bune cât și rele, să intre în lumea celor vii.

Măștile și costumele pe care astăzi oamenii le poartă, o parte pentru a se distra și o parte pentru a continua tradiția, provin tocmai de la ideea că pentru a speria spiritele rele de a se apropia de casă oamenii trebuiau să se costumeze chiar ei în ceva înspăimântător.

Sărbătoarea a început să se răspândească rapid și în alte părți ale lumii, în prezent fiind una din sărbătorile sărbătorite la nivel global. Halloween-ul este sărbătoarea în care sunt vândute cele mai multe bomboane și este a doua sărbătoare după Crăciun ca volum al vanzărilor globale.

halloween-bobbleheads1

Deși Halloween-ul este în principal despre costume și dulciuri, cadourile nu sunt excluse, fiind o modalitate bună de a celebra evenimentul care scoate din case milioane de oameni.

Halloween bobbleheads pot fi un mod foarte original și interesant de a sărbători acest eveniment, având mixul de amuzament și personalizare ce face din orice figurină bobbleheads o experiență cel puțin ieșită din cotidian.

Partea cea mai bună a figurinelor bobbleheads este că pot fi create după placul tuturor. Ai nevoie de două poze de calitate cu ceea ce îți dorești să întruchipeze figurina ta și să scrii câte specificații, în rest, ne ocupăm noi!

Fie că vrei o figurină bobbleheads care să-l întruchipeze pe Freddy Kruger sau  pe tine îmbrăcat într-un costum al lui Jack the Skeleton din Nightmare before Christmas este doar o chestiune de click-uri și timp!

Figurinele noastre sunt făcute manual, fiind confecționate cu multă grijă, pentru a reda întocmai ceea ce îți dorești!

Transformă acest Halloween într-unul unic, diferit, care să rămână în amintirea ta și a celorlalți printr-un cadou personalizat, amuzant ce va imprima un 31 etern, un 31 plin de zâmbete, distracție alături de cei dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *