Fraud Blocker Cosbaby şi Lego bobbleheads, bucuria fanilor | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Cosbaby şi Lego bobbleheads

Share this post

Cosbaby şi Lego bobbleheads

Industria figurinelor bobbleheads a reușit să se facă atât de plăcută și de populară încât se pare că din ce în ce mai multe simboluri ale culturii populare își creează versiunile bobbleheads ale personajelor îndrăgite de milioane de fani, precum Căpitanul America sau Luke și Darth Vader din ”Star Wars”.

cosbaby-si-lego-bobbleheads

Hot Toys a dezvăluit cele 2 figurine noi Căpitanul America: Războiul Civil  care se vor alătura celorlalte figurine ale liniei Cosbaby: Căpitanul America și Omul de Fier XLVI. Acestea au o înălțime de 23cm și sunt mult mai detaliate decât figurinele ce au înălțime normală ale Cosbaby.

cosbaby-si-lego-bobbleheads1

Franciza Căpitanul America: Război Civil a Marvel l-a găsit pe Steve Rogers pentru a conduce proaspăt formata echipa a Avengers, în efortul lor continuu de a menține și asigura siguranța umanității. Dar după un alt incident ce îi implică pe Avengers care se soldează cu daune colaterale, presiunea politică impune un sistem de responsabilitate, condus de un corp guvernator pentru a supraveghea și direcționa echipa. Noul status quo destramă Avengers, rezultând în două tabere- una condusă de Steve Rogers și dorința lui ca Avengers să rămână liberi în protejarea umanității, fără ca guvernul să intervină și cealaltă, cea condusă de decizia surprinzătoare a lui Tony Stark de a susține perspectiva impusă de politicieni în vederea responsabilității.

cosbaby-si-lego-bobbleheads2

De cealaltă parte a ”baricadei” fenomenului bobbleheads la nivel global,se află o idee care va bucura toate inimile fanilor Star Wars și anume, un proiect inițiat de unul dintre fanii LEGO și Star Wars, Jalex, care a creat figurinele LEGO bobbeheads.

cosbaby-si-lego-bobbleheads3

”M-am gândit cum poate fi confecționată o figurină bobbleheads din piese LEGO și cum efectul de mișcare al capului ar putea să fie redat. Nu există un arc LEGO care să poată fi folosit pentru acest lucru așa că a trebuit să gasesc altceva. După mai multe încercări am găsit un artificiu tehnic: o antenă LEGO ce creează efectul de mișcare foarte bine.

Am decis să recreez 6 personaje din filmele originale Star Wars- Luke Skywalker, Prințesa Leia, Han Solo, Boba Fett, Darth Vader și un Stormtrooper. Fiecare personaj are nevoie de un număr între 80 și 100 de piese de LEGO. ”

Fanii Star Wars care își doresc ca personajele lor favorite să dea din cap la orice ar spune ei ar putea lua în considerare să voteze pentru acest set de figurine bobbeheads pentru ca Lego să le introduce în gama lor de produse.

“Figurinele bobblehead LEGO, comparate cu figurinele bobbleheads tradiționale, pot fi ușor refăcute iar capul se poate detașa și schimba cu corpul altei figurine bobbleheads.” Scrie Jalex pe pagina de support a proiectului. ”Capul poate fi întors în toate direcțiile.”

Capul fiecărui personaje se mișcă și aprobă iar tot ceea ce trebuie tu să faci este să îl apeși gentil.

cosbaby-si-lego-bobbleheads4

În video-ul ”Lego Star Wars Bobbleheads” postat de creatorul setului Lego, este foarte distractive să vezi cum Han solo își mișcă capul doar puțin în timp ce un Stormtrooper și-l mișcă atât de mult! Poate ăsta e motivul pentru care Stormtroopers sunt așa de răi ochitori?

Setul Star Wars Bobbleheads are nevoie de 10,000 de voturi pentru a putea fi luat în considerare pentru producția făcută de echipa oficială a LEGO.

Până în momentul de față, proiectul are 317 susținători, creatorul mai având un an la dispoziție pentru a ajunge la 10,000.

Ne bucurăm de noile idei ce se propagă în lumea jucăriilor și asta ne demonstrează încă o data că figurinele bobbleheads sunt cu adevărat o alegere perfectă pentru orice fel de cadou, oricui l-ai oferi.

Intră pe www.minimecraft.ro și alege-ți figurina bobbleheads preferată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *