Fraud Blocker Figurine personalizate pentru copii - MiniME Craft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Figurine personalizate pentru copii

Share this post

Figurine personalizate pentru copii

Să găseşti un cadou care să îl fascineze pe cel mic poate părea de cele mai multe ori o muncă grea, sortită aproape mereu eşecului.Evoluţia este aceeaşi pe care o ştim cu toţii, cadoul ajunge inevitabil după câteva zile într-o cutie sau pe un raft unde nimeni nu îl va mai folosi.

www.minimecraft.ro îţi oferă o multitudine de oportunităţi pentru a-i dărui micuţului tău cel mai amuzant şi captivant cadou, o figurină bobblehead, un cadou unic făcut doar pentru el.

Figurinele bobbleheads sunt cadouri personalizate, 100% handmade, fiind din ce în ce mai căutate, în prezent, pe piaţa cadourilor ‘moderne’. Renunţă la ursuleţii de plus şi la maşinuţele cu cheie. Oferă-i acum un cadou care să facă plictiseala să-i fie străină.

Copilaşul tău va fi distrat de mişcările tremurătoare ale figurinei, de proporţia capului în raport cu corpul şi nu în ultimul rând de modul în care aceasta este confecţionată. Figurinele noastre pot fi create după specificaţiile tale, noi adăugând orice culoare de păr, îmbrăcăminte, background sau chiar înscripţionări doreşti.

Dacă princhindelul tău are un personaj preferat pe care îl admiră foarte mult şi stă ore întregi în faţa televizorului pentru a-şi urmări desenul favorit, figurinele bobbleheads sunt metoda perfectă de a-i aduce mai aproape eroii animaţi sub forma unor figurine tangibile, cu care se poate juca ore în şir. Nimic nu poate fi mai îmbucurător pentru un copil decât joaca alături de un personaj pe care îl iubeşte!

Nu doar personajele animate pot fi transformaţi în figurine bobbleheads,chiar şi tu şi micuţul tău puteţi oricând deveni micile figurine. O mică statuetă care să îl intruchipeze pe fiul/fiica ta cu siguranţă îl va face să nu se mai plictisească niciodată, deoarece verosimilitatea cadoului şi asemanarea cu el/ea îi vor oferi un sentiment de unicitate, îi vor transmite mesajul că acest cadou este făcut numai şi numai pentru el.

Figurinele bobbleheads sunt foarte uşoare, putând fi luate oriunde ai merge. Copilul tău îşi va putea crea multe amintiri alături de această figurină, fiind un companion de călătorie, un partner de aventuri pe care îl va lua peste tot unde veţi călători.

Pe lângă faptul că va fi un cadou vesel, care îl va face să zâmbească, cu timpul, figurina bobblehead va putea deveni cu uşurinţă o amintire a copilăriei, fiind un tip de cadou care nu poate ‘ieşi din trend’ şi nu se poate învechi.

Materialele din care sunt confectionate figurinele noastre, le oferă rezistenţă, acestea putându-se menţine chiar şi zeci de ani într-o stare foarte bună, devenind uşor un simbol pentru vârsta la care a fost dăruit sau, de ce nu, un dar care poate fi oferit din generaţie în generaţie, asemeni unei moşteniri de familie.

Figurinele bobbleheads pentru micuţul tău pot fi atât individuale, doar cu el/ea cât şi de grup,’family bobbleheads’ unde puteţi include oricâţi membri ai familiei doriţi. O figurină bobblehead de familie poate lua locul clasicei fotografii înrămate, înlocuind-o cu un memento nostim care va rămâne cu siguranţă în amintirile tuturor.

Accesează www.minimecraft.ro şi alege cel mai tare cadou pentru piciul tău!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *