Fraud Blocker Top personaje animate bobbleheads | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Top personaje animate bobbleheads

personaje-animate-bobbleheads

Share this post

Top personaje animate bobbleheads

Personajele cu capul supradimensionat au existat încă din cele mai vechi timpuri ale cinematografiei animate, făcând un lucru clar: bobbleheads au fost alături de noi și de cele mai dragi amintiri ale noastre de foarte, foarte mult timp!

Top personaje animate bobbleheads :

felix-motanul

  1. Felix Motanul

Felix Motanul este o animație a unui animăluț amuzant creat în timpul filmului mut. Motanul negru, ilustrat sub formă antropomorfică, corp negru, ochii mari și albi și un rânjet imens, cuplat cu suprarealismul situațiilor în care se găsește, îl face pe Felix să devină unul dintre cele mai recunoscute personaje animate din istoria filmului.

Felix a fost primul personaj de animație care a ajuns la un nivel de popularitate suficient de mare încât să atragă chiar și audiențele centrate pe filme realiste, fiind popular chiar și printre critici.

tweety

  1. Tweety

Tweety este un personaj ficțional sub forma unui canar cu capul supradimensionat și galben produs de Warner Bros. Numele de Tweety  este un joc de cuvinte, fiind format din  sweetie  și tweet, care este o onomatopee tipică în limba engleză, specifică păsărilor. Temperamentul său era foarte vulcanic la început, enervându-se foarte ușor însă cu cât este dezvoltat personajul, cu atât ajunge să devină mai calm.

Deși pare că este o păsărică mică și inocentă, reacționează cu multă viclenie atunci când motanul Sylvester pe care îl umilește de fiecare dată când acesta încearcă să îl prindă și să îl mănânce.

marele-gazoo

  1. Marele Gazoo

Marele Gazoo este,de fapt, un extraterestru mic și verde, ce levitează. El a fost exilat pe Terra de pe planeta sa natală, Zetox, ca pedeapsă pentru că a inventat o mașină a Judecății de Apoi, cu o putere incredibilă. Gazoo ar fi spus că nu voia să o folosească ci doar să o aibă.

Gazoo a fost descoperit de Fred și Barney când farfurioara lui zburătoare s-a izbit de Pământ. El îî recunoaște pe cei doi protagoniști ca fiind forme de viață preistorice dar, din cauza termenilor exilului său, el trebuie să facă numai fapte bune pentru oricine îl găsește primul, punându-l sub comanda lui Fred și Barney.

stewie-griffin

  1. Stewie Griffin

Stewart ”Stewie! Gilligan Griffin este un copil de 1 an, fiind unul dintre cele mai flamboiante și excentrice personaje din seria Family Guy. Este fiul lui Pete și Lois Griffin. Echipat cu ursulețul său de pluș, Rupert și cu pistolul său cu laser, a reușit aproape de unul singur să cucerească lumea, din această cauză fiind obsedat de ideea de dominație globală și de matricid.

Stewie vorbește foarte bine, are un vocabular avansat, un accent britanic asemănător celor din cercurile înalte și o orientare sexuală ambiguă. El plănuiește mai mereu să o omoare pe Lois, purtându-i pică pentru perioada de 9 luni în care l-a ținut captiv în ”Bastilia ovariană”. El vorbește din perspectiva unui om mult mai în vârstă, spunând lucruri precum ”Ce vă preocupă și pe voi, copiii,în zilele astea!”

fetitele-powerpuff

  1. Fetițele Powerpuff

Fetițele Powerpuff sunt o serie animată creată de producătorul Craig McCracken pentru Cartoon Network. Show-ul se centrează pe Blossom, Bubbles și Buttercup, 3 fetițe cu puteri supranaturale și pe viața tatălui lor, omul de știință Profesorul Utonium. Ei trăiesc în orașul ficțional Townsville, Statele Unite.

Fetele sunt frecvent chemate în ajutor de către oamenii din oraș și de către primarul naiv pentru a-i proteja, luptându-se împotriva criminalilor și răufăcătorilor folosindu-se de puterile lor.

megamind

  1. Megamind

Filmul spune povestea unui răufăcător extraterestru dotat cu o supra-inteligență uimitoare, Megamind, care după ce reușește să își distrugă inamicul, super eroul Metro Man. Acum, având orașul Metro doar pentru el, Megamind realizează că răufăcătoria lui nu mai are sens așa că, creează un nou super-erou pentru a reuși să își direcționeze răzbunarea într-un loc.

Planul lui dă greș, creând un nou răufăcător. Cu orașul Metro scăpând de sub control, Megamind decide să restabilească totul și îți descoperă noul scop- să devină chiar el un super-erou.

aventurile-lui-gumball

  1. Aventurile lui Gumball

Acțiunea se desfășoară în jurul vieții lui Gumball Watterson, o pisică de 12 ani care merge la școala generală în orașul ficțional Elmore. Alături de fratele său adoptiv, peștișorul Darwin, se găsește de multe ori în diverse farse și păcăleli petrecute în oraș, în timpul cărora interacționează cu ceilalți membri ai familiei sale- sora Anais și părinții Nicole și Richard- la fel ca și cu o întreagă gamp de personaje.

minunatele-aventuri-ale-lui-flapjack

  1. Minunatele Aventuri ale lui Flapjack

Minunatele Aventuri ale lui Flapjack este o serie animată creată de Thruop Van Orman pentru Cartoon Network, având premiera pe 5 iunie 2008. Însuși creatorul dublează vocea lui Flapjack, un băiețel naiv ce a fost crescut de o balenă pe nume Bubbie și este acum mentorat de un pirat de pe marea sărată, Capitanul K’nuckles. Îpreună, acest trio își petrece zilele în portul Stormalong, locul în care cea mai mare parte a seriei se desfășoară, fiind în căutarea Insulei Zaharisite.

Van Orman, care a avut această idee încă din anul 2001, a incorporat în animație propriile sale vise legate de aventurile marine, cât timp a trait în Florida, de pe vremea când era doar un băiețel.

negrele-aventuri-ale-lui-billy-si-mandy

  1. Negrele aventuri ale lui Billy și Mandy

Desenul animat se centrează în jurul a doi copii, Billy și Mandy care au reușit să îl facă pe Grim Reaper (personificarea Morții) să fie cel mai bun prieten al lor pe viață, după ce l-au înfrânt într-un joc la porțile Iadului pentru sufletul lui Mr. Snuggles (hamsterul lui Billy).

casa-foster-pentru-prieteni-imaginari

  1. Casa Foster pentru prieteni imaginari

Mac este unul din personajele principale ale animației Casa Foster pentru prieteni imaginari. Este un băiat de 8 ani, isteț, altruist, sensibil și creativ care l-a creat pe Blooregard Q. Kazoo atunci când avea doar 3 ani, atunci când a fost nevoit să renunțe la păturica lui preferată.

Deși este mic, Mac este isteț și știe mai mereu cum să rezolve orice problemă. Abilitatea sa de a-și face prieteni imaginari foarte repede l-a adus mai aproape de Coco, Wilt, Eduardo și desigur și de Bloo. Ține foarte mult la prietenii lui imaginari și are mereu grijă de ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *