LIVRARE 2-3 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Personajele din cărți și versiunile lor bobbleheads

Share this post

Personajele din cărți și versiunile lor bobbleheads

Figurinele bobbleheads pot să se strecoare și în lumea iubitorilor de cărți, mulându-se foarte ușor în toate universurile celor mai iubite personaje!

Mai jos am întocmit un top 10 al celor mai iubite personaje din cărți, pe care le puteți transforma oricând într-o figurină drăguță și amuzantă, perfectă pentru un cadou de Crăciun!

Personaje din cărți și versiunile lor bobbleheads

  1. Micul Prinț

 micul-print

Autor: Antoine De Saint-Exupery

Un  astronat oarecum grădinar oarecum profet, Micul Prinț este probabil unul dintre cele mai înțelepte personaje din istoria literaturii. Poate părea că este un copil neajutorat și naiv, ce se plimbă încolo și încoace fără vreun scop însă călătoria lui din spațiu se bazează pe o întrebare fundamentală a tuturor- Pentru ce trăim? Un băiețel special cu un smoc de păr bălai ce a încântat inimile tuturor.

  1. Holly Golightly (Mic-dejun la Tiffany)

 holly-golightly

Autor: Truman Capote

Holly Golightly a devenit deja un simbol american- deși probabil că acest lucru a fost posibil și datorită interpretării de către Audrey Hepburn a personajului în ecranizarea cărții mai degrabă decât nortorietatea câștigată de nuvela lui Capote. Hepburn i-a oferit lui Golightly un aer de eleganță șic;în realitate, Holly este mult mai complexă. Oricum, viața ei-sau fațada-este un lung șir de petreceri pline de farmec trăite în lumea bună a Manhattan-ului. Holly Golightly va fi mereu un proverb pentru lumea metropolitană și cool.

  1. Sherlock Holmes (A study in Scarlet)

 sherlock-holmes

Autor: Sir Arthur Conan Doyle

Cel mai bun-și cel mai cool- detectiv al tuturor timpurilor Erudit, isteț, șarmant..Holmes ridică ștacheta după care toți ceilalți detectivi ficționali (și nu numai) se ”măsoară”. De-a lungul a 4 nuvele și 56 de povestiri scurte, Holmes își folosește toate puterile de gândire logică și persuadare pentru a dezlega toate cazurile. La sfârșitul zilei, el preferă să se relaxeze cu stimulenți artificiali- atunci când cocaina era legală, evident.

  1. Don Quijote

don-quijote

Autor: Miguel de Cervantes

Don Quijote este de cele mai multe ori ilustrat ca unul dintre cele mai bune creații ale timpului Un membru al nobilității spaniole ce dorește să se ”îmbarce” într-o căutare nobilă pentru a reînvia tradiția latentă a cavaleriei, Don Quijote este un client destul de interesant. Alături de partenerul său, Sancho Panz, el traveresează Spania, ”împotmolindu-se” în tot elul de situații comice în drumul său spre a descoperi, ei bine, cine știe ce? Câțiva au speculat cp ar fi vrut să distrugă nedreptatea pe când alții spun că de fapt, totul stă sub semnul căutării infinitului.

  1. Alice (Alice în Țara Minunilor)

alice

Autor: Lewis Carroll

Nu atât de multe personaje sunt recognoscibile doar după prenumele lor- Alice este cu siguranță o excepție notabilă. O tânără fată a cărei natură mereu curioasă ține o oglindă către lumea adulților, de multe ori supusă și complacută. Alice este trasă într-o lume magică, în Țara Minunilor. O lume aparent fără nici un sens în care se poate simți în sfârșit ca acasă. Un reminder continuu despre puterea imaginației.

  1. James Bond

james-bond

Autor: Ian Fleming

Este ușor să uităm că viața agentului secret 007 a început în literatură , mai degrabă decât pe marile ecrane. Au fost originile cărților lui Ian Fleming-bazate pe munca sa în lumea spionajului-care au scandalizat lumea la apariția lor. Bond este un agent secret rece, detașat cu gusturi costisitoare- un individ plimbat prin lume, bine educat ce poate răpune bărbații (fizic) și femeile (seducându-le) cu stil și fără prea multă agitație.

  1. Frankestein

frankestein

Autor: Mary Shelley

Frankenstein este îmbibat cu elemente ale nuvelei gothice și ale curentului romantic. În același timp, este un exemplu timpuriu de science fiction.Brian Aldiss spune că ar fi trebuit să fie considerată prima poveste de science fiction adevărată deoarece, în contrast cu celelalte poveștiri fantastice mai vechi ce aveau elemente magice, personajul central al acesteia ”face o decizie deliberată” și ”se îndreaptă spre ”experimente moderne făcute în laborator” pentru a ajunge la rezultate fantastice. A avut o influență remarcabilă în lumea literaturii și a culturii populare, dând naștere unui nou gen de filme, poveștiri și piese de teatru ale genului horror.

  1. Gandalf (Stăpânul Inelelor)

gandalf

Autor: J R R Tolkien

Gandalf, ”Pelerinul Alb” sau ”Călătorul Cenușiu” a fost un vrăjitor (Istar) trimis de Vest în Al Treilea Ev pentru a ajuta la combaterea lui Sauron. I s-a alăturat lui Thorin și oamenilor săi pentru a recupera de la Smaug Muntele Singuratic, convocând Frăția Inelului pentru a distruge Inelul și a conduce Oamenii Liberi în ultima campanie pentru Războiul Inelelor. ”Stăpânul Inelelor” al lui JRR aduce în prim-plan cel mai bun vrăjitor alb din lumea ficțiunii- nu atât de ambiguu moral și neutru ca Merlin dar nici infailibil. Întotdeauna înțelpt atunci când este prezent și ciudat de liniștitor chiar și atunci când prezice judecăți sau distrugere.

  1. Winnie de Pluș

winnie-de-plus

Autor: A. A Milne

Winnie de Pluș este un ursuleț auriu, mic, având aproape 22 de inci în înălțime ce poartă mereu un tricou roșu. Acesta este cu siguranță cel mai iubit ursuleț din lume. Nu este foarte deștept, face o mulțime de tâmpenii iar iubirea sa pentru miere este nemărginită. Da, cu siguranță acest ursuleț nu are cum să nu fie favoritul tuturor. Winnie the Pooh este cel mai bun prieten cu toată lumea din Pădurea de 100 de acri. Primul lucru pe care îl spune atunci când se trezește de dimineață este ”Ce avem la micul-dejun?”

Winniw a inventat jocul ”Poohsticks”. Lucrurile sale favorite sunt să facă sport de dimineață, să meargă în diverse aventuri cu Christopher Robin sau cu Purceluș, să-și viziteze prietenii care crede că au miere, dorindu-și să-și umple stomăcelul cu mierea cea mai bună.

În întreaga lume ziua sa de naștere este sărbătorită cu mult fast pe 14 octombrie.

  1. Willy Wonka

willy-wonka

Willy Wonka este extraordinar. Este un geniul al fabricării ciocolatei care savurează nonsensul. Nu poate suporta urâțenia în fabrici și îi place să se bage în bucluc, chiar dacă asta înseamnă să vorbească cu președintele Statelor Unite în timp ce pretinde că este un om de pe Marte, așa cum face în Charlie și Marele Lift de Sticlă.

Și nu este doar un geniu în ceea ce privește procesul ciocolatei, Dl Wonka este de asemenea și un foarte bine plimbat om, fiind până în țara Loompa și chiar până la cele mai îndepărtate colțuri ale spațiului. Este un om ce reflectă, are știe că doar un copil precum Charlie ar putea să fie persoana potrivită pentru a conduse mai departe Fabrica de Ciocolată. Și este un om deștept, reușind să aducă oamenii potriviți la locul potrivit pentru a face cele mai potrivite lucruri.

Pe scurt, dl Willy Woka este un om care își știe bine meseria și are și experiență de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *