Fraud Blocker Sports Bobbleheads | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Sports Bobbleheads

bobbleheads

Share this post

Sports Bobbleheads

Figurinele bobbleheads și sportul au un lung trecut împreună. Bobbleheads au devenit o parte indispensabilă a culturii sportului de origine americană și o componeneta aproape nelipsită a produselor specifice echipei.

Bobbleheads au început să fie pentru prima dată folosite în segmentul sportiv în anul 1920. După cum afirmă SB Nation, prima figurină ce a ilustrat o echipă a fost bobblehead-ul generic Knicks basketball player însă popularitatea bobbleheads nu a ajuns la apogeul său decât în anul 1960

Sports bobbleheads sunt foarte amuzante, unele dintre ele devenind chiar simbolice, ca cele din 1960 ce îi reprezintă pe Mickey Mantle, Roger Maris, Roberto Clemente și Willie Mays, puține dintre ele mai rămânând și astăzi, din cauza materialelor fragile din care erau confecționa.

sports bobbleheads

Major League Baseball a devenit un moment crucial în acest parcurs, devenind una dintre primele echipe sportive care au oferit figurine bobbleheads drept cadou fanilor săi. Capetele, făcute din papier-mache, reprezentau fiecare jucător din echipă.

Din păcate, nici de data aceasta popularitatea figurinelor nu a ținut foarte mult, pierzând “teren” în fața altor elemente colectionabile. San Francisco Giants au ajutat la renașterea tradiției bobbleheads atunci când echipa a oferit o figurină bobblehead ce îl întruchipa pe Willie Mays în 1999. Figurina a devenit instant un element nelipsit din rândul colecționarilor, popularitatea figurinelor de acest tip revenind. Datorită materialelor și metodelor de confecționare ce nu necesitau foarte mult effort, a făcut ca echipele să poată include figurinele bobblehead ca elemente gratis, fiind un stimulent pentru ca fanii să cumpere bilete.

Willie Mays

Mai jos vom vedea care sunt top 8 cele mai bune figurine bobblheads din sport:

  1. Figurina bobblhead a lui Jason Castro

Este o figurină veselă  care amintește de victoriile echipei de baseball din sezonul A!

Houston-Astro_castro-bobblehead

  1. Darwin Barney varianta Gold

Darwin Barney a câștigat o Mănușă de Aur pentru echipa sa, Cubs, în 2012 iar ei nu au întârziat să-l răsplătească în cel mai frumos mod posibil!

Darwin Barney

  1. Bernie Lean

Îl știți pe Bernie Lean? Evident, toată lumea a auzit de el. Ei bine, se pare că cei din echipa sa au vrut să îi facă un cadou amuzant, legându-se de semnificația numelui său (lean= a te lăsa pe spate), confecționând o figurină bobbleheads puțin mai atipică, tocmai pentru a-I surprinde.

Bernie Lean

  1. Monstrul cu 3 capete

Figurina a fost creată de un afiliat al Angels Class A și este cu adevărat o figurină specială.

Monstru cu 3 capete

  1. Babe Ruth, Dodgers

Nu mulți știu că Babe Ruth și-a încheiat cariera ca un antrenor de bază-întâi pentru Brooklyn Dodgers, făcând figurina sa bobblehead să devină un obiect valoros pentru colecționarii acestui tip de figurine.

Babe Ruth

  1. Jayson Werth și barba sa

Nu credem că poate exista ceva mai maiestuos pe planeta aceasta decât barba lui Jayson Werth. Echipa sa, Potomac Nats, l-a onorat cu o figurină care chiar să-i semene!

Jayson Werth

  1. Yasiel Puig human bobblehead

Nu vorbim aici  neapărat de o figurină, cât mai degrabă de un moment amuzant care a mai destins atmosfera strânsă a meciului.

puig_bobblehead_622jxmju

  1. Max Scherzer

Figurina bobblehead a lui Max Scherzer este una extrem de detaliată, suprinzându-i și condiția acestuia, heterochromia  ( o condiție oftalmologică în care culorile irisului sunt diferite).

Max-Scherzer

Figurinele bobbleheads sunt din nou pe val! Intră pe www.minimecraft.ro și comandă-ți tot ceea ce-ți dorești!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *