Fraud Blocker Personaje de tip bobbleheads din benzile desenate | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Personaje de tip bobbleheads din benzile desenate

M.O.D.O.K.-bobbleheads

Share this post

Personaje de tip bobbleheads din benzile desenate

Oamenii au tendinţa de a asocia „capetele mari” cu un coeficient de inteligenţă crescut, iar lumea benzilor desenate nu este nici ea o excepţie. În timp ce unii eroi sau răufăcători sunt destul de norocoşi să renunţe la podoaba capilară pentru mai multă putere mentală, alţii sunt condamnaţi la avea un cap cât un pepene gigant care, niciodată nu va putea intra în aceeşi ecuaţie cu o întâlnire romantică sau cu intrarea pe o uşă mică şi îngustă. De cele mai multe ori, aceşti nefericiţi nu sunt mai mult decât un cap mare.

Fără ei, totuşi, lumea benzilor desenate nu ar fi atât de vie. Nu ar mai avea cine să-şi bage nasul imens în treaba altor oameni. Aşa că, fără alte adăugiri, acesta este top 10 personaje de tip bobbleheads din benzile desenate cu un cap incredibil de mare pe care autorii  i-au creat de-a lungul anilor.

#10 – Sinestro

Sinestro

Nume real – niciunul

Prima apariţie– Green Lantern #7

Puterea capului– Niciuna!

Rivalizând cu o frunte imensă care l-ar pune şi pe Christopher Lambert la colţ, Sinestro este clasicul „băiat bun care a devenit rău”. Considerat în trecut o piesă importantă atunci când facea parte din Green Lantern Corps, şi-a dat la schimb inelul verde pe unul galben, acum chinuindu-se să îşi răpună aliaţii din trecut. Aparent toată puterea i s-a „urcat la cap”, unde este stocată din abundenţă.

#9 – The Gremlin

The Gremlin

Nume real– Kondrati Topolov

Prima apariţie– Incredible Hulk #163

Puterea capului – Inteligenţă superioară

Fiul unuia dintre primii inamici ai lui Hulk, Gargoyle, Gremlin dovedeşte vechiul proverb „Aşa tata, aşa fiu”. El a moştenit atât mărimea capului cât şi inteligenţa superioară de la tatăl său, folosind-o pentru a-l învinge pe Hulk. Îi place să construiască chestii interesante cu creierul său, în absenţa unor super-puteri. Ceea ce rezultă în momente dezastruoase atunci când Gremlin se accidentează.

#8 – Karnak the Inhuman

Karnak the Inhuman

Nume Real – Karnak

Prima apariţie– Fantastic Four #45

Puterea capului– Autodisciplină, observarea punctelor slabe

Plămădit din materii non-umane, Karnak şi-a petrecut anii copilăriei atrenându-se ca un ninja nebun Rezultatul final a fost transformarea lui într-o suprafiinţă din punct de vedere fizic şi mintal care îl umileşte chiar şi pe Chuck Norris. Creierul său mare nu este doar un depozit al inteligenţei sale cât îl ajută pe Karnak să îşi focuseze skill-urile de luptă, făcându-l cu siguranţă cel mai „cool” din această listă. Iniţial, Karnak a avut câteva lupte cu Cei 4 Fantastici, însă de atunci s-a liniştit, lucrând acum pentru baieţii cei buni.

#7 – Multi-Man

Multi-Man

Nume real – Duncan Pramble

Prima apariţie – Challengers of the Unknown #14

Puterea capului– It’s a craps shoot.

Sărmanul Duncan Pramble a fost odată doar un om obişnuit până când a ajuns într-un templu şi s-a hotărât să ia parte la Sfânta Împărtăşanie. Bine,ce-i drept, poate nu era atât de Sfântă, însă după ce a băut partea lui a sfârşit nemuritor. Ca un rezultat al acestei schimbări, fizionomia i s-a schimbat, ajungând să aibă un cap mare, urechi ascuţite şi un cop de fetiţă mică. Ca să facă lucrurile şi mai rele, de fiecare dată când moare, revine cu puteri diferite de cele pe care le avea anterior.

#6 – The Leader

The Leader

Nume Real– Samuel Sterns

Prima apariţie – Tales to Astonish #62

Puterea capului- Super inteligenţă plus telekinezie şi telepatie

Lucrând ca un contribuabil prost plătit la o fabrică chimică în Boise, Idaho, sărmanul Samuel Sterns a fost prins într-o explozie care i-a dat o supradoză de radiaţii gamma. Acesta fiind motivul pentru care capul i s-a mărit dintr-odată şi pielea a captat culoarea verde. De atunci, şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului construind roboţi şi încercând să-l învingă pe Hulk. Ca parte a politicii Marvel de reciclare, Liderul a fost omorât şi readus la viaţă în mai multe ocazii.
#5 – Hector Hammond

Hector Hammond

Nume real– necunoscut

Prima apariţie – Green Lantern v2 #5

Puterea capului– Inteligenţă superioară, puteri psionice

Hector Hammond a fost un om banal până când a găsit un meteor ce putea grăbi evoluţia După ce l-a testat puţin, a avut brilianta idee de a-l testa chiar pe el. Asta, evident, i-a adus cu sine gigantul pe care îl poartă pe umeri şi acum. Deşi noua lui inteligenţă i-a adus şi tot felul de puteri, aparent nu i-a dat şi abilitatea de aşi găsi un nume mai bun. Din păcate, ca multe alte personaje cu capul mare, a întâmpinat destule dificultăţi, fiind un investitor în tehnologia avansată Rascal. Hammond îşi petrece timpul încercând, deşi fără succes, să-l răpună pe Green Lantern.

#4 – The Watcher

The Watcher

Nume real– Uatu

Prima apariţie– Fantastic Four #13

Puterea capului– Mad Psionics, Transformarea Energiei, Nemuritor

Cel mai mare vizionar al universului este de asemenea şi unul dintre cei mai ciudaţi extratereştrii cu o ditai căpăţână. De cele mai multe ori, Uatu stă în apartamentul său de pe lună, trăgând cu ochiul în vieţile private ale oamenilor şi furând filme din industria +18, deşi se ştie că ar fi intrat într-o belea sau două. Tehnic, rasa lui trebuie doar să stea şi să înregistreze lucruri, dar el are o tendinţă în a se implica, devenind bun prieteni cu câtiva super-eroi pământeni.

 #3– M.O.D.O.K.

M.O.D.O.K.

Nume real– George Tarleton

Prima apariţie– Tales of Suspense #93

Puterile capului– Deşteptăciune, Puteri Psionice, Raze Laser

Când bătrânul George a primit slujba de la A.I.M. (Advanced Idea Mechanics), ajutând să cucerească lumea şi să omoare super-eroi, se poate să se fi simţit în culmea fericirii. Din păcate, ei au uitat să specifice că pachetul de beneficii includea şi o sporire a răutăţii completată de un efect adiacent de creştere în dimensiune a capului. După ce a trăit visul oricărui om de pe planeta de a-şi ucide şeful şi toţi colegii, M.O.D.O.K. (Mobile Organism Designed Only for Killing…mă întreb cât de mult i-a luat să vină cu un asemenea nume) a decis să conducă el compania şi să-şi gândeasă propria cucerire a lumii, ocazional ieşind într-un corp de robot gigant.

#2 – Egg Fu

Egg Fu

Nume real– necunoscut

Prima apariţie– Wonder Woman #157

Puterea capului– Inteligenţă, Atacul Mustăţii, Accentuare a stereotipurilor rasiale

Egg Fu este un agent comunist de origine chineză, dedicat distrugerii lumii libere a capitalismului şi a tuturor valorilor lui. El se întamplă să fie un ou imens ce poartă dialoguri cu puternica tentă rasistă şi care are o mustaţă. Autorii Wonder Woman au reuşit să-l aducă pe Egg Fu înapoi, sub forma diferitelor încarnări însă, mulţumim Domnului, nu de atât de multe ori.
#1 – Kree Supreme Intelligence

Kree Supreme Intelligence

Nume Real– Supremor

Prima apariţie– Fantastic Four #65

Puterile capului– O incredibilă cantitate de putere psionică

Având o vârstă de câteva milioane de ani şi fiind creat de Kree pentru a-i ajuta să se lupte împotriva inamicilor lor, Skurlls, Supremor este literalmente creat din milioane de creiere furate de la alţi Kree deştepţi şi îmbinate pentru a crea un supercomputer organic. Asta, evident, îi dă înălţimea de 7,62 m. Original creat doar pentru a ajuta, Supremor ajunge să aibă un status apropiat unui zeu. Din păcate însă, are un obicei prost din a face lucrurile să sară în aer, încluzând milioane din proprii săi oameni.

Milioane de fani a benzilor desenate dețin figurine bobbleheads cu personajele lor preferate! Poți fi și tu unul dintre ei dacă intri pe www.minimecraft.ro unde îți poți comanda figurina dorită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *