Fraud Blocker Corporate gifts | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Corporate gifts

business-man

Share this post

Corporate gifts

Alegerea unui cadou corespunzător, care să fie în concordanță cu contextul în care ne aflăm și cu ceea ce vrem să exprimăm, nu este un lucru tocmai ușor de realizat. Multe dintre darurile pe care le găsim pot fi drăguțe sau interesante, însă nu tocmai potrivite pentru ceea ce vrem să transmitem. De aceea, ar trebui analizat înainte atât obiectul, cât și modul în care îl vom dărui unei persoane la care ținem si o pe care apreciem.

Nu trebuie să așteptăm o zi de naștere ca să luăm un cadou. Nu trebuie așteptată nici o nuntă sau  absolvire.  Sunt multe cadouri ”cool” care sunt destinate, și chiar foarte căutate, în sectorul business și corporate. Trebuie doar să știi cum le găsești.

Felicitările, stilourile sau dulciurile, alăturate învechitei cafele, nu mai par să mulțumească sau să impresioneze cum o făceau în trecut. Au devenit cadouri clasice, plictisitoare, oferite unui coleg la diferite evenimente ale firmei ”ca să nu mergem cu mâna goală”.

Oriunde te-ai afla în lanțul trofic corporatist, poți întotdeauna opta pentru un cadou corporate autentic. Un cadou care să arate tuturor că te-ai gândit. Că ai făcut un efort să găsești cadoul care merită….. Ai auzit de figurinele bobblehead?

bobblehead corporate gifts

corporate gifts

Cel mai bun cadou corporate. Fără discuție.

  1. Este un cadou 100% handmade și personalizat

Un cadou reușit este cu siguranță unul complex și original. Figurinele bobblehead atestă cu putere faptul că acel cadou a fost special făcut pentru primitor. Indiferent de vârstă sau sex, oricine se bucură să vadă că în cadoul lui/ei s-a depus un oarecare efort. Nu va fi doar o altă eșarfă sau cană cu mesaje amuzante pe care o va uita într-un colț al casei.

Prin figurinele bobblehead revitalizăm conceptul de cadouri corporate, oferind o alegere amuzantă, interesantă și personalizată cu care să îți suprinzi șefii, colegii și prietenii.

Disponibile pe site-ul nostru, www.minimecraft.ro , figurinele sunt 100% handmade. Este nevoie doar de două poze de calitate (una din față – gen act de identitate și una din profil), care să curprindă toate trăsăturile persoanei și de câteva minute pentru a alege specificațiile necesare – tipul de corp, poziție, culori și obiecte extra. Simplu, nu-i  așa?

  1. Este modul perfect de a stârni zâmbete

Dacă ați avut vreun moment tensionat sau chiar un mic conflict pe la birou, oricare ar fi motivul, o figurină personalizată bobblehead poate fi noul vostru ambasador al păcii. Chiar dacă stresul de la muncă e uneori mare, nu înseamnă că și relația voastră trebuie să sufere din cauza asta.

Toată lumea zâmbește când vede o figurină bobblehead. Ne-au spus-o toți clienții noștri și știm cu toții că un moment comic în birou poate dezamorsa orice supărare. Și șeful mai trebuie să râdă din când în când.

O figurină bobblehead fidelă, adică un viitor cadou corporate apreciat, trebuie mai întâi documentată. Să vă interesați de hobby-urile și pasiunile persoanelor cărora vreți să le oferiți acest cadou personalizat, ajutându-vă de informaţii precum cărțile  și filmele preferate, sporturi sau muzică. Aceasta este rețeta succesului!

  1. Întăreşte relaţiile

Un cadou este întotdeauna un gest frumos, făcut pentru a-i arăta unei persoane că ținem la ea și că o apreciem. De aceea figurinele bobblehead sunt din ce în ce mai populare în rândul cadourilor corporate de azi. O figurină bobblehead  îl va face pe șef să-și descrețească fruntea, oferindu-i constant amintirea unui moment plăcut.

Marii CEO ai multor companii au pe biroul lor un bobblehead, o replică a lor în miniatură oferită de cineva. Mai jos îl puteți vedea chiar pe Mark Zuckerberg, fondatorul rețelei de socializare Facebook, cu o figurină bobblehead. Nu-i așa că îi seamănă chiar foarte mult?

Mark Zuckerberg

  1. Ieşi din conformism!

Știm că e tentat să te duci la floraria de peste drum sau să cumperi o cutie cu bomboane, însă nu așa reușești să te diferențiezi de ceilalți. Figurinele bobblehead sunt un cadou corporate personalizat, unic, ilustrând întocmai calitățile persoanei căreia intenționam să îi oferim cadoul.

bobblehead

Ok, ok, și care e până la urmă legătura cu partea corporate?

Orice afacere este alcătuită din persoane care își coordonează resursele pentru a atinge scopul comun pentru care lucrează. Indiferent de pozițiile pe care le ocupă și de modul în care se manifestă la muncă, unii mai distant, alții mai plini de energie și apropiați, cu toții ajung să se atașeze de colectivul în care performează profesional.

Figurina bobblehead se potrivește în orice context, biroul este un loc mai mult decât perfect pentru a fi așezată, fiind și un excelent ”conversation starter”.

Cadourile personalizate și cele handmade sunt din ce în ce mai populare, iar figurinele bobbleheads sunt în prim-planul corporate gifts din prezent. Povestea ta poate începe acum!

Intră pe www.minimecraft.ro pentru a comanda cel mai tare cadou din birou!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *