Fraud Blocker 5 tipuri de figurine bobbleheads perfecte pentru cadouri | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

5 tipuri de figurine bobbleheads perfecte pentru cadouri

idei-cadouri

Share this post

5 tipuri de figurine bobbleheads perfecte pentru cadouri

Ești sigur că atunci când oferi o figurină bobblehead pe post de cadou, să vezi un zâmbet larg pe fața oricui. Aceste mici statuete amuzante sunt de cele mai multe ori un tribut adus unei personalități faimoase sau a unui personaj din filme sau desene.

Bobbleheads sunt figurine ce pot fi colecționate și au foarte multe similarități cu personajele din desenele animate, având în vedere că rolul principal al acestor figurine este în primul rând să capteze atenția și să distreze pe cei din jurul lor. De aceea, figurinele bobbleheads și-au câștigat statusul de cel mai bun cadou, indiferent de sexul, vârsta sau ocazia pentru care ar trebui să căutam un cadou.

Figurinele bobblehead marca MiniMeCraft se pot mula foarte ușor pe orice fel de evenimente, fiind un mod perfect de a ne arăta respectul, atenția și grija pe care le avem.

 Cele 5 tipuri de figurine bobbleheads perfecte pentru cadouri:

  1. Figurinele sportive: Figurinele bobbleheads sportive sunt foarte populare printre copii și adulți. Jucătorii de Baseball și fotbal sunt printre cei mai doriți însă puteți găsi o largă varietate de figurine de acest tip. Acestea devin foarte ușor un cadou excelent pentru micuți, devenind un factor motivațional pentru cei care îndrăgesc sporturile. Poate fi pus pe birou sau pe măsuța de lucru, fiind o statueta amuzantă care îl va face pe copilașul tău să râdă și să îți mențină pasiunile vii.

figurine-sportive

  1. Personaje sci-fi: Figurine bobbleheads care reprezintă personaje sci-fi rămân o prioritate de top pentru persoanele care vor să își arate iubirea față de acest gen. Fă o documentare rapidă a figurinelor bobbleheads a oricăui personaj favorit dintr-un serial sci-fi sau dintr-o carte și vei observa că tu și cei dragi ție veți găsi ceva bun la care să vă uitați și de asemenea să fie o opțiune viabilă de cadou pentru orice înflăcărați ai acestui gen.

personaje-sci-fi

  1. Personalități politice: Oferă-i pasionatului de politică din viața ta o figurină bobbleheads a unei personalități politice. Președintele, vice-președintele și oficialii din Camera Senatului sunt printre cei mai comandați în acest tip de figurine. Dacă vei observa noi fețe pe scena politică ce devin din ce în ce mai cunoscute, mai mult ca sigur, vor avea și o versiune bobblehead cât de curnd vor fi și în titlul de pe prima pagină a ziarelor.

personalitati-politice

  1. Celebrități: Figurinele bobbleheads ale celebrităților sunt populare deoarece multă lume are cel puțin o celebritate pe care o admiră și a cărei accesorii le colecționează. Revistele și posterele pot deveni foarte ușor plictisitoare după ceva timp pe când, o figurină bobbleheads a celebrității pe care o placi poate fi un cadou minunat, fiind un mod amuzant și interesant de a-ți comemora starul favorit.

celebritati

  1. Personaje din cărți: Personajele ficționale pot fi atât de interesante că aproape par reale. O statueta bobbleheads a unui personaj din cărți este un dar nemaipomeni pentru un vierme de bibliotecă sau pentru cineva care chiar se aseamănă cu personajul. Depinzând de personajul pe care îl alegem, poate fi un cadou deopotrivă bine țintit atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

personaje-din-carti

Intră pe www.minimecraft.ro și spune-ne ce fel de figurină îți dorești, noi ne ocupăm de restul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *