Fraud Blocker Bobblehead în mărime naturală a lui Tony Stewart | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Bobblehead în mărime naturală a lui Tony Stewart

Share this post

Bobblehead în mărime naturală a lui Tony Stewart

Anthony Wayne “Tony” Stewart este un șofer profesionist de curse și proprietarul NASCAR.

Este triplu campion al Sprint Cup Series, câștigând de-a lungul carierei sale diferite titluri din lumea curselor în mașini precum Indy, sprint, USAC și USAC Silver Crown. Este singurul șofer de curse din istorie care a câștigat campionate atât în IndyCar și NASCAR.

Simțind că adrenalina de pe teren este deja mult prea multă, Stewart a hotărât să se retragă după ultimul sezon Sprint Cup.

Tony Stewart a refuzat să își ia la revedere în ultimul său sezon NASCAR Sprint Cup, făcând clar faptul că nu ar vrea niciun cadou de ”pensionare”.

Dar asta nu l-a oprit pe președintele Texas Motor Speedway, Eddie Gossage, de a face asta. Gossade a ajuns pe primele pagini ale ziarelor cu un an în urmă când i-a dat lui Jeff Gordon 2 ponei Shetland.

Ce a mai făcut de data asta? Bobblehead în mărime naturală a lui Tony Stewart ..

Stewart și-a primit propria figurină bobbleheads în mărime naturală pe care să și-o poată lua cu el, având o înălțime de 1,82 m.

tony-stewart

TMS a condus o promoție pentru AAA Texas 500, oferind primilor 30,000 de fani figurine bobbleheads cu Stewart. Stewart și-a primit propriul bobblehead la introducerea de duminică după-amaiază.

stewart-figurina-bobbleheads-2

Stewart și TMS au dezvoltat o puternică relație de-a lungul anilor. Pe teren, Stewart a câștigat de doua ori, fiind un adevărat obstacol pentru oricine în vremurile când era în IndyCar și NASCAR.

Înafara terenului, Stewart a ajutat strângerea a mai mult de 1,7 milioane $ pentru campania TMS a Speedway Children:s Charities.

Dar ce spun cei apropiați despre retragerea acestuia?

Nelson Stewart, tatăl lui Tony: ”Felul în care mă raportez la situația asta..Tony nu mai are ce altceva să mai demonstreze. A fost acolo, a făcut tot și are și un tricou să dovedească asta. L-am pus să-mi promită, acum mai mulți ani, că atunci când nu se va mai bucura de ceea ce face aici, să renunțe. Nu se retrage din cursele de mașini, ci se trage de la NASCAR…Și sunt la fel de mândru pentru ceea ce a făcut și înafara terenului cu inițiativele sale caritabile, la fel cum sunt și de cariera sa.”

Președintele Texas Motor Speedway, Eddie Gossage: ”Nu conta în ce tip de mașină era, de fiecare dată se afla în frunte. În fiecare cursă.”

Figurina bobbleheads în mărime naturală a fost un subiect de discuție intens discutat, având nevoie de zile pentru a fi finalizată.

Scheletul din scârțâietoare a fost sculptat după figurina bobbleheads oferită fanilor, fiind mai apoi turnată cu  plastic și vopsită în culorile ”surorii” sale mai mici, pentru a ajunge să se asemene cât mai tare cu Tony.

Întregul proces al construirii acesteia îl puteți urmări și pe canalul oficial al Texas Motor Speedway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *