Fraud Blocker Littlest Pet Shop-figurinele de tip bobblehead | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Littlest Pet Shop-figurinele de tip bobblehead

Share this post

Littlest Pet Shop-figurinele de tip bobblehead

Figurinele bobbleheads ne înconjoară de mai mult timp decât am fi crezut, invadând piaţa cadourilor devenite francize încă din anii ’90, un exemplu bun fiind chiar Littlest Pet Shop.

Littlest Pet Shop este o linie de jucării create de Hasbro. Jucăriile originale au fost create de către Kenner la începutul anilor ’90, o serie animată fiind mai apoi produsă de Sunbow Productions şi Jean Calopin Creativite et Developpement bazându-se pe franciza nou apărută.

Littlest Pet Shop1

Introduse pe piaţă în 1992, fiecare figurină includea şi câte o acţiune, unele având magneţi, iar altele, părţi mobile precum aripi.

Ceea ce le diferenţiază de orice alte jucării colecţionabile este proporţia capului în comparaţie cu restul trupului, întocmai ca la figurinele bobbleheads, putându-se observa cât de iubite sunt de copiii de pe întreg globul.

La o înălţime de aproape 3 centimetri, capul supradimensionat, trăsăturile delicate şi culorile vii în care aceştia apar, atrag milioane de cumpărători în fiecare zi.

Cele mai multe dintre animale întruchipează animăluţe găsite la orice petshop ca de exemplu: pisicuţe, căţeluşi, broscuţe ţestoase şi hamsteri însă putem găsi şi alte animaluţe precum: căluţi, pinguini şi chiar sconcsi. Însă, figurinele nu vin întotdeauna singure, o altă opţiune de cumpărare fiind seturile, de exemplu: setul junglei ce include un băţ, un tigru, o căsuţă de joacă şi o maimuţică.

Littlest Pet Shop2

Compania a creat mai mult de 300 de versiuni diferite ale animalelor din viaţa reală. La fiecare câteva luni se schimbă vânzările principale, alt şi alt animăluţ tronând pentru puţin timp pe scena vânzărilor de top.

O nouă versiune a figurinelor a fost introdusă în anul 2005 de către Hasbro, cu anumite lucruri revizuite (capul şi ochii au fost măriţi). Mai mult de 3,000 de animăluţe diferite au fost revizuite, creând astfel o nouă linie a jucăriilor.

Odată cu trecerea timpului, franciza a început să acapareze din ce în ce mai multe segmente, de la noi categorii până la animaţii.

Câteva dintre exemple ar putea fi: Seaworld- în care apăreau multe stele ale Sea World precum Baby Shamu,McDonald’s Happy Meal- unde existau creaturi fantastice precum unicorni sau chiar dragoni şi desene animate în care apăreau chiar animăluţele din povesţile Littlest Pet Shop.

Littlest Pet Shop3

În prezent, linia de jucării Littlest Pet Shop are o nouă înfăţişare ce se aseamănă mai mult cu desenele animate, însă culorile tind să fie mult mai realiste şi mai apropiate de animalele pe care le reprezintă. Majoritatea au un cap de tip “bobblehead”, unele dintre ele având chiar şi blăniţă.

De la relansarea din 2005, mai mult de 60 de milioane de figurine sunt vândute, Littlest Pet Shop-figurinele de tip bobblehead care conduc segmentul de piaţă de care aparţin. Tot din 2005 mai mult de 5,6 milioane de utilizatori unici au accesat site-ul Littlest Pet Shop, vizita medie durând între 15-20 de minute.

Un fan deţine în medie cam 25 de animăluţe; 30% din fani au mai mult de 50.

Littlest Pet Shop4

Putem vedea cum figurinele bobbleheads sunt iubite de copii şi nu numai. www.minimecraft.ro oferă de asemenea posibilităţi nelimitate în materie de figurine, aşa încât reuşim să răspundem oricăror tip de cerinţe!

Intră pe site-ul nostru şi comandă-ţi figurina care va rămâne în amintirile tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *