LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Bobbleheads pentru bordul mașinii

Share this post

Bobbleheads pentru bordul mașinii

Poate îți mai aduci aminte de drumurile lungi către destinațiile de vacanță pe vremea când erai copil. Entuziasmul era la cote maxime atunci când plecai, însă pe drum, cu cât orele treceau, începeai să te plictisești. Fără toată tehnologia de care dispunem astăzi, drumurile de câteva ore păreau interminabile odată ce se instala monotonia.

Privitul pe geam nu putea întotdeauna să reprezinte cea mai bună sursă de amuzament, însă ceva mic, hazliu și mișcător îți înveselea drumul.

 bobbleheads

Da, vorbim chiar de cățelușul care își mișca capul într-o parte și în alta. Corpul mic și catifelat îi dădeau un aer drăgălaș care, doar stând acolo, înveselea atmosfera din mașină. Fie că era vorba de un animăluț (de cele mai multe ori) fie de celebra figurina Hula Girl ce dansa în ritmurile mișcării mașinii, întotdauna exista ceva care anima spiritul.

Dashboard bobbleheads sau figurinele bobbleheads pentru bordul mașinii sunt făcute pentru a-ți însenina diminețile când poate, stând de ceva timp în traficul aglomerat spre locul de muncă, uităm că sunt multe lucruri de care ar trebui să ne bucurăm. Uneori avem nevoie doar de ceva mic care să ne aducă aminte de zilele frumoase, de copilărie, de timp liber și de distracția de care aveam parte în acele vremuri.

Figurinele bobbleheads pentru bordul mașinii reușesc să fie mai mereu un ”reminder” pentru toți cei care sunt în grabă, pentru toți cei care uită să-și mai păstreze un moment de respiro într-o lume sufocantă care devine din ce în ce mai ocupată să fie fericiți și recunoscători pentru o nouă zi.

Pentru a fi cât mai stabile, figurinele pentru bord au un suport mai plat, special pentru a crea aderența necesară. La fel ca toate celelalte modele din gama figurinelor MiniMeCraft și acestea pot fi personalizate după bunul plac, limitele fiind doar ale imaginației tale.

Ceea ce ne dorim este să ne facem clienții mai veseli, mai conștienți de importanța unor lucruri mici care pot avea un răsunet atât în inimile lor cât și în inimile celor cărora vor să le dăruiască un cadou din această categorie.

Dashboard bobbleheads sunt perfecte pentru un drum lung, către destinațiile de vacanță (la munte sau la mare) și chiar și pentru cele scurte, până la serviciu sau facultate. Se potrivesc oricărui context iar mișcările lor amuzante ne destind, făcându-ne mai relaxați.

Dacă ai prieteni care se deplasează cu mașina oriunde ar merge, le poți face oricând un cadou de acest tip și sigur vor fi fericiți. Potrivit oricărui context, ușor de gestionat în spațiu, amuzant, ce îți poți dori mai mult de la un cadou?

Nu ratați această șansă, mai ales că se apropie și Crăciunul!

 bobbleheads

Vă așteptăm pe site-ul nostru, www.minimecraft.ro pentru a ne spune ce idei aveți și cum ați vrea să le puneți în practică.

Cadoul și bucuria sunt doar la un click distanță J

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *