Fraud Blocker Ce se mai întâmplă cu bobbleheads în domeniul sportiv? | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Ce se mai întâmplă cu bobbleheads în domeniul sportiv?

Share this post

Ce se mai întâmplă cu bobbleheads în domeniul sportiv?

Domeniul sportiv este unul din principalele ”industrii” în care oferirea de figurine bobbleheads este pentru oricine, orice vârsta ar avea, un motiv mare de bucurie și entuziasm.

Ce se mai întâmplă cu bobbleheads în domeniul sportiv?

Milwaukee Admirals  vor începe un nou sezon în acest week-end. Admirals având un statut semi-profesionist, echipa este mereu pregătită să ofere câteva ciudățenii fanilor săi, an de an. Sezoanele trecute au implicat un concert post-joc a lui Huey Lewis, o vizită a wrestler-ului profesionist, Million Dollar Man și o figurină bobbleheads a lui Abraham Lincoln.

sports bobbleheads

The Admirals au lansat recent programul oficial al sezonului 2016-2017. LA sfârșitul sezonului, echipa va oferii fanilor câteva apariții incendiare, de la staruri ale Nickelodeon, cântăreți country, wrestlers și suveniruri precum pălării cu bacon și o figurină bobbleheads a lui Donald Trump.

Mai jos vom afla câteva dintre ideile lor trăsnite.

Sâmbătă, 5 Noiembrie— Figurine bobbleheads ale lui Donald Trump și Hillary Clinton
În 2012, Admirals au încercat să prezică rezultatele alegerilor prezidențiale lăsându-și fanii să aleagă între candidați în timpul unor oferiri de suveniruri bobbleheads. Deși experimentul s-a dovedit neadevărat, mulți fani optând pentru figurinele lui Mitt Romney în defavoarea figurinelor lui Barack Obama, echipa va încerca din nou acest expriment și cu figurinele bobbleheads ale lui Donald Trump și Hillary Clinton.

În fiecare marți în care meciurile se joacă acasă— Marțea Taco
We love tacos. Iubim tacos. Tu iubești tacos. Toată lumea iubește tacos. În fiecare marți, când meciurile se vor ține acasă, fanii pot primi 2 tacos și un suc pentru doar 5 dolari. Nu putem să asigurăm cea mai bună calitate având în vedere concesiile făcute, însă chiar și un taco prost este mai bun decat lipsa oricărui taco.

Luni, 26 Decembrie— Tălăngi
Dacă ți-ai dorit mereu o talangă sau îți dorești să auzi 5,000 de oameni care se joacă cu tălăngi, atunci acesta este locul perfect pentru tine.

Miercuri, 28 Decembrie- Căciula Admirals
Între șapca de pluș și pălăria Brewers (13 Ianuarie), există câteva schimbări pentru a arăta mai interesant și pentru a vă ține de cald în această iarnă.

Vineri, 27 Ianuarie- Pălăria din bacon a lui Patrick Cudahy
…și exisă de asemenea o șansă pentru 3,500 de fani să poarte pe cap bacon din ceva motiv..

Sâmbătă, 28 Ianuarie- Vizita lui Lance Lim
Nu știm sigur cine este acest Lance Lim însă este ceva celebritate de pe postul Nickelodeon, ce joacă într-un show numit ”Școala de Rock” pe care copiii tăi sau alți micuți îl îndrăgesc. Fă-le ziua mai bună și du-i la acest meci de hokey pe gheață.

sports bobbleheads1

Vineri, 17 Februarie- Noaptea ”Slap Shot”
Uită de flori și de cină romantică/ Arată-i persoanei dragi din viața ta cum te simți în seara de Sfântul Valentin cu o noapte dedicată Slap Shot. Clasica comedie (și unul dintre cele mai bune filme făcute despre sport din câte s-au văzut) va fi ecranizată după meci. Înainte de asta, Admirals vor purta jachete inspirate de Chiefs. Ce putea fi mai bine decât alăturarea Hansons Brothers la tot acest eveniment?

Duminică, 19 Ferbuarie- Salut! Wrestling
Wrestling-ul și wrestling-ul semi-profesionist merg mână în mână precum..de fapt..nu, nu chiar. Dar, fanii acestor tipuri de bătăi între jucători sunt cel puțin entuziasmați să întâlnească un fost luptător de wrestling. Încă nu se știe cine va veni anul acesta însă sezonul trecut la adus pe Million Dollar Man, Sergent Slaughter și alți oameni notabili din WWe, ai anilor 80 și 90.

Duminică, 26 Martie- După-amiaza Cățeilor
Pentru un adaos de 2 dolari, îți poți aduce la meci patrupedul îndrăgit. Căței! Mulți căței!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *