Fraud Blocker Bobbleheads fashion icons | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Bobbleheads fashion icons

Share this post

Bobbleheads fashion icons

Nici un domeniu nu este prea vast sau prea complicat pentru figurina ta bobbleheads!

Lumea modei este plină de personalități care au influențat o mare parte din starurile de astăzi. Să vedem mai exact despre cine e vorba!

  1. Bettie Page

bettie-page

Binecunoscută pentru sex appeal-ul și lipsa inhibițiilor în fața camerelor de care dădea dovadă, Bettie Page a fost un simbol al fashionului în anii 1950 cu ochii săi albaștri și părul negru ca tăciunele.

Ca model pin-up, iubea să șocheze publicul cu sesiune foto nebunești ce te duceau într-o lume a obedienței după ușile închise, devenind rapid o zeiță printre trendurile ce ilustrau ”fete rele”.

A fost de asemenea și unul dintre primii Iepurași Playboy în ianuarie 1955.

În 1960, Bettie Page a părăsit lumea modei și a fotografiei pentru a deveni o creștină renăscută și a trăit o viață anonimă.

În anii 80, femeile au reînviat stilul ei specific, admirându-i statusul de model pin-up și dorindu-și să readucă acel stil din nou în lumina reflectoarelor.

Bettie Page a revenit din nou pe scenă pentru a ajuta la promovarea stilului ei din nou, cât și pentru a oferi o stimulare vânzării produselor pentru a face profit.

Bettie va fi mereu amintită ca Regina stilului Pin-Up.

  1. Audrey Hepburn

audrey-hepburn

Frumoasa actriţă și activistă pentru drepturile omului, Audrey Hepburn a capturat inimile iubitorilor de modă și a designerilor de pe întreg globul. Este încărnarea sofisticării și a stilului clasic în timp ce poate părea misterioasă și blândă. Audrey Hepburn  a fost o muză pentru mulți designeri vestimentari faimoși precum Issac Mizrahi, Hubert de Givenchy și Salvatore Ferragamo. Despre ea s-a spus că este unică, angelică, calmă și cu adevărat altruistă, acestea fiind declarațiile multor actori și regizori care au avut ocazia să lucreze cu ea. Chiar și după moartea sa, a rămas cel mai influent simbol al stilului din toate timpurile.

Auddrey Hepburn continuă să influențeze oamenii și starurile din zilele noastre precum Olsen Twins și Johnny Depp, care au afirmat bucuroși că ea este marea lor influență  în materie de fashion.

Atunci când a câștigat foarte multă faimă în punctul de apogeu al carierei sale, Audrey Hepburn râdea mereu când cineva îi spunea că este frumoasă deoarece ea făcea referire la sine ca fiind doar o altă scândură slabă.

A fost o femeie minunată și una dintre cele mai stilate femei care au trăit vreodată.

  1. Michael Jackson

michael-jackson

De-a lungul carierei sale ca Regele Muzicii Pop, Michael Jackson a fost unul dintre cele mai mari fashion icon pe care lumea i-ar fi putut avea. Accesoriul său cel mai faimos, care i-a adus recunoașterea oriunde, a fost mănușa sa. Alt element binecunoscut al său a fost jacheta roșie pe care a purtat-o mult timp înainte să facă schimbarea pe geci militare și măști.  Stilul său a fost mereu costisitor și extraordinar de strălucitor, el având o iubire profundă pentru gecile împodobite și accesorile stridente.

Staruri celebre, precum Beyoncé și Kanye West au fost foarte mult influențați de stilul și simțul său estetic.

Deși de-a lungul timpului s-a observat o tendiță spre schimbare, mereu fedorele și mocasinii au arătat perfect în combinație cu pantalonii săi până la glezne.

Cântărețul Chris Brown a fost cel mai mult influențat de jacheta roșie a lui Michael Jackson, luându-și și el una și adăugându-și mult sclipici în propria garderobă de scenă.

  1. Naomi Campbell

naomi-campbell

Naomi Campbell a fost prima femeie de culoare ce a apărut pe coperțile revistelor Vougue din Franța și Anglia, fiind cunoscută ca un supermodel ce a influențat generații întregi ale femeilor de culoare în întreaga sa carieră.

A fost de asemenea și primul model de culoare ce a apărut pe coperta revistei Time.

Cunoscută pentru picioarele sale incredibil de lungi, a devenit repede un simbol al modei pentru mari firme de fashion din industrie precum Ralph Lauren și Francois Nars.

În afara unor probleme de temperament care au băgat-o de multe ori în bucluc, mai ales cu legea, s-a redresat și a revenit mai puternică decât niciodată.

A influențat celebrități precum Usher, Mike Tyson și Flavio Briatore, lucrând cu Nelson Mandela din 1997 până aproape de moartea acestuia.

Stilul lui Naomi Campbell a fost influențat de personalități cum ar fi Coretta Scott King și a fost întotdeauna clasic și bine asortat. Este cunoscută și pentru sesiuni fotografice pentru reviste mai ”riscante” cum ar fi Playboy, știindu-se că a apărut și în cartea Madonnei, ”Sex”.

  1. Dita Von Teese

dita-von-teese

Dita Von Teese este o dansatoare de burlesque, de origine americană, model, designer de costume, antreprenor și actriță ocazională.

Este cunoscută pentru repopularizarea performanței dansului burlesque și pentru re-introducerea multor dintre elementele de pin-up.

Deși de foarte multe ori a fost regăsite pe listele celor mai bine îmbrăcate vedete, Von Teese spune că nu a angajat niciodată un stilist. Se machiază singură și își vopsește părul, în mod natural blond, tot acasă.

Stilul excentric a lui Von Tees este inspirat de femei extravagante precum Luisa Casati, Anna Piaggi și Isabella Blow.

În 2012, Dita Von Teese și-a lansat propria linie de haine și lenjerie intimă numită ”Von Follies”.

În 2013, Dita a fost atât model, cât și muză pentru ”Dita”, awas both model and muse for the ‘Dita’, o rochie printată 3D creată de Michael Schmidt și Francis Bitonti, făcută pentru a încăpea perfect pe corpul ei. Alcătuită din peste 3,000 de componente 3D îmbinate și peste 12,000 de cristale Swarovski, este una dintre primele articole de îmbrăcăminte integral făcute din componente 3D ce vor duce tehnologia haute couture la un alt nivel!

Dacă ai un prieten pasionat de lumea modei sau ești chiar tu cel care citește mereu reviste de fashion, intră pe www.minimecraft.ro și personalizează-ți figurina bobbleheads dorită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *