Fraud Blocker Doctor Strange, una dintre cele mai populare opțiuni | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Doctor Strange, una dintre cele mai populare opțiuni

Share this post

Doctor Strange, una dintre cele mai populare opțiuni

4 noimebrie a fost ziua în care cinematografele s-au umplut rapid de fanii curioși să vadă ce le-a mai pregătit lumea filmelor de franciză.

Doctor Strange, una dintre cele mai populare opțiuni ale cinefililor din ultimele zile, a reușit să strângă peste 100 milioane $ în Domestic Box Office de când s-a lansat.

doctor-strange-trailer-poster-comic

Dr. Stephen Vincent Strange este un super-erou ficțional ce apare în benzile desenate de origine americană publicate de Marvel Comics.

Creat de artistul și conceptualistul de personaje, Steve Ditko, personajul a apărut pentru prima dată în Strange Tales #110, din iulie 1963.

Un fost neurochirug obsedat de avere, Strange ajunge Magicianul Suprem, protectorul principal al Pământului împotriva pericolelor magice și mistice.

Inspirat din poveștile magiei negre și Chandu, the Magician, Strange a fost creat pentru a aduce un tip nou de personaje și de misticism universului Marvel.

După ce un accident de mașină i-a distrus ambele mâini și a pus un mare obstacol în calea performării în continuare a carierei de chirurg, doctorul a pornit să străbată lumea în lung și-n lat pentru a putea găsi o soluție.

După ce a auzit de Jonathon Pangborn, un paraplegic ce a putut merge din nou, în mod miraculos, Strange îl caută și ajunge să fie direcționat către Kamar-Taj unde îl întâlnește pe Cel Antic, un magician care trăiește din vremuri neștiute și este versat în artele misticului.

 Odată devenit studetul Magicianului Suprem, Strange devine practicantul atât al artelor mistice cât și al artelor marțiale. Știind foarte multe incantații puternice, mai are și un costum cu 2 obiecte mistice- Pelerina Levitării și Ochiul lui Agamotto- ce îi oferă acestuia puteri suplimentare.

Strange este ajutat de către prietenul și valetul său, Wong, și de o colecție surprinzătoare de obiecte magice.Trăiește într-o locuință numita Sanctum Sanctorum, din New York City.

Mai târziu, Strange ia titlul de Magicianul Suprem.

Cumberbatch, actorul ce îl întruchipează pe Dr Strange în ecranizarea filmului din 2016, a avut mare grijă în a defini mișcările fizice și gesturile pentru incantații, știind că acestea vor fi notate și studiate de către fanii Marvel. El a descris aceste gesturi ca fiind ”ca de balet” și ”foarte dinamice”, primind ajutor de la dansatorul Jayfunky pentru a ajunge să se descurce cu ”finger-tutting” (un fel de dans al mainilor, în care degetele se mișcă foarte rapid și fluid).

Pelerina Levitării ce îi oferă posibilitatea să zboare, Ochiul lui Agamotto, o  amuletă a cărei lumină îndepărtează spiritele rele, Cartea lui Vishanti, o colecție ce conține cunoștințe despre magia albă și Sfera lui Agamotto, un glob de cristal care este folosit pentru clarviziune. Toate acestea îl ajută pe Dr Strange să își ducă rolul de Magician până la capăt, ușurându-i viața.

Pentru a se descurca cât mai bine, Strange este antrenat și în mai multe tipuri de arte marțiale, arătând o nemaipomenită îndemânare și cu armele, printre acestea numărându-se și topoarele și săbiile.

Evident, că fiind atât de popular, s-au făcut imediat și câteva versiuni bobbleheads ale misteriosului personaj.

doctor-strange-bobbleheads

Vă îndemnăm să vă vedeți filmul și să ne spuneți ce părere aveți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *