Fraud Blocker Ce se mai întâmplă în lumea bobbleheads? - MiniME Craft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Ce se mai întâmplă în lumea bobbleheads?

Share this post

Ce se mai întâmplă în lumea bobbleheads?

Acum există un loc pentru toate figurinele bobbleheads pe care le colecționezi pe parcursul meciurilor naționale. Sau la jocurile Caps. Sau chiar la jocurile Red Sox.

Rezident în Ashburn, Virginia, Brad Wheedleton petrece ore în șir în garajul său zi de  zi pentru a le crea micuțelor statuete o casă. I-a venit ideea la sfârșitul sezonului Național din 2014, după ce a făcut rost de cea mai nouă figurina bobblehead pe care o deținea.

“Doar uitându-mă la el și mi-am dat seama că acest micuț are nevoie de un loc in care să locuiască, în loc să fie uitat pe undeva pe un birou sau raft.” a declarat Wheedleton

Wheedleton a mers la un Home Depot pentru a lua ceea ce avea nevoie pentru a construi ceea ce el a numit prima ”Bobblehouse”, un mic adăpost în care figurinele bobbleheads să poata trăi în voie.

Wheedleton și-a postat creația pe Twitter și până la finalul zilei deja primise 30 de comenzi.

Astăzi, Wheedleton a construit mai mult de 400 de Bobblehouse sau case pentru figurinele bobbleheads, patentându-și design-ul. Compania sa se numeste Bobblehouse Industries.

Acesta a devenit un job cu normă întreagă pentru Wheedleton, renunțând chiar și la locul său de muncă pentru a se putea dedica noii sale afaceri. Demisia a făcut ca decizia de a face din Bobblehouses o carieră full-time să fie una mult mai ușor de realizat.

Clienții Bobblehouse Industries pot alege dintre câteva design-uri clasice sau își pot personaliza unul, după propriul plac! Cel mai popular model costa 130$.

Wheedleton a construit case personalizate pentru figurinele bobbleheads ale fanilor Dodgers, Cincinnati Reds și mulți alții. Următorul său design va fi o Bobblehouse Fenway Park.

“O să o numesc Bobblemonster (casa monstru pentru figurine bobbleheads)” ne-a declarat el.

Soția lui Wheedleton a spus că înainte ca soțul ei să  vina cu ideea caselor pentru figurinele bobbleheads, i-a refuzat multe dintre ideile sale de proiecte. Astăzi, ea înțelege mult mai bine, știindu-I pasiunea soțului pentru acest tip de statuete.

 “El mi-a arătat casa cu design-ul Green Monster (Monstrul verde) și i-am spus ”Acesta este produsul meu favorit!” și el a râs spunând că asta zic de fiecare dată.” ne-a spus Cris Sgrott-Wheedleton. “Asta este, sunt un mare fan al muncii lui”

Wheedleton intenționează să își găsească un partener mai mare pe partea de manufactură pentru ca el să se poata concentra mai mult pe comenzile personalizate.

“Chiar îmi iubesc locul de muncă” a declarat Wheedleton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *