LIVRARE 2-3 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Anime bobbleheads

Anime1

Share this post

Anime bobbleheads

Un element din ce în ce mai prezent la televizor, în media, pe internet este cu siguranță lumea Anime și emergența cu care aceasta a reușit să cucerească milioane de fani din întreaga lume, la fel ca și Anime bobbleheads.

Anime o animație de tip japonez, chiar denumirea fiind o abreviație de la pronunția mai lungă a cuvântului „animation”    (= animație) care se referă la cea specific japoneză. Ceea ce diferențiază încă de la prima privire Anime de celelalte tipuri de animații sunt grafica foarte colorată, temele preponderent fantastice, ochii ireal de mari și coafurile ciudate.

Prima animație de acest tip a apărut încă din 1917, producția de anime din Japonia cunoscând atunci debutul său. În prezent, există milioane de anime-uri produse de firme din ce în ce mai cunoscute în domeniul tehnologiei precum Sony.

Având în vedere numărul incredibil de mare de anime-uri care există și care apar an de an pe piață, este imposibil să le poți ține minte pe toate. Există însă câteva personaje care, oricât de „nou” ai fi în această categorie, nu ai fi avut cum să nu fi auzit măcar o dată aceste nume.

Naruko Uzumaki

Naruto Uzumaki este cu siguranță personajul-simbol al lumii Anime. Indiferent dacă ești fan înfocat sau dacă nu ai văzut vreodată un anime, numele de Naruto a trecut mai mult ca sigur prin fața ochiilor tăi cel puțin o dată.

Naruto, personajul eponim al seriei din care face parte, este încă de la naștere sortit marginalizării satului natal deoarece în el este sigilat demonul care a distrus împrejurimile,Vulpea cu 9 Cozi. Naruto este un adolescent ninja care caută constant recunoașterea din partea satului său. Dorință lui este să devină Hokage, cel mai puternic ninja dintre toți, ce devine mai apoi liderul satului.

Prin muncă multă și efort devine unul dintre factorii principali iin câștigarea celui de-al Patrulea Război Shinobi, moment în care visul său de a deveni cel de-al 7-lea Hokage devine realitate.

Monkey D. Luffy

Un alt personaj nelipsit de pe scena anime este Monkey D. Luffy, cunoscut de mulți drept Luffy, personajul principal al anime-ului One Piece.

Anime-ul urmărește aventurile lui Luffy, un tânăr al cărui corp ajunge să fie foarte elastic după ce, fără să vrea, mănâncă un Fruct Diabolic. Cu echipajul lui de pirați numit Straw Hat Pirates, Luffy explorează Linia Mare în căutarea celei mai dorite comori cunoscute numită One Piece, pentru a deveni următorul Rege al Piraților.

Deși are o reputație globală pentru intrarea în bucluc și cauzare de probleme, totuși, în majoritatea acestor situații el este cel victorios deși este descris nu de puțini ca fiind mai mult decât inconștient în majoritatea momentelor în care își asumă riscuri.

Edward

Pe locul 3 al acestui „top” nu putea lipsi numele de Edward și Alphonse Elrics, eroii principali din anime-ul Full Metal Alchemist.

După ce și-a pierdut brațul drept și piciorul stâng din cauza unui transmutari umane eșuate, Ed devine cel mai tânăr alchimist din istorie prin câștigarea acestui certificat la vârsta de 12 ani. 3 ani  mai târziu, Ed devine prins în căutarea legendarei Pietre Filozofale, un element care ar putea să îi readucă corpul fratelui său mai mic, Alphonse, care a dispărut în încercarea sortită eșecului de a face o transmutare umană.

Dacă și tu ești fan Anime sau ai pe cineva care este, intră pe www.minimecraft.ro și fă-i cadou o figurină personalizată și amuzantă! Te așteptăm să ne suprinzi cu ideile tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *