LIVRARE 2-3 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Top figurine bobbleheads nereuşite

Share this post

Top figurine bobbleheads nereuşite

În articolele trecute am putut vedea mai multe top-uri, printre care și acela în care erau top 10 cele mai bine confecționate figurine bobbleheads.

Ei bine, trebuie să fim realiști și să ne asumăm că în vasta lume a acestor figurine amuzante există și o parte care nu aduce deloc cu cei pe care vor să-i ilustreze. Haideți să vedem despre ce e vorba mai exact!

Top figurine bobbleheads nereuşite:

Roy Halladay
roy-halladay
Oh Doamne..De unde să începem cu acesta? Dacă ar fi fost un bobbleheads realistic, Halladay ar fi avut cea mai originală aruncare din istoria baseball-ului. Ar fi aruncat în timp ce purta o mânușă de baseball pe mâna cu care arunca. Ori este asta ori s-au gândit că Roy Halladay este un stângaci care se uită în spate atunci când aruncă mingea. Pare un caz de ”Am cheltuit pe asta pentru a o mai reface acum.”

Clay Matthews
clay-matthews
Clay Matthews, versatilul păsător de viteză a Green Bay Packers a fost redus doar la un omuleț care vrea să te îmbrățișeze. Ori asta ori poate Clay a fost prins într-o egalitate de puncte pe margine.

Steve Nash
steve-nash

Slapped Hype
slapped-hype
Un băiat bun din Canada, Steve Nash, a primit multe versiuni de bobbleheads, însă această statuetă cu el, cu buzele împodobite de lipstick și cu ochii de parcă ar fi fost lipiți cu bandă adezivă este cu siguranță una dintre cele mai bune. Nu pot să nu ma gândesc la Nicholas Cage ce se holbează în adâncul sufletului meu, forțându-mă să-i urmăresc filmografia. Ceea ce este la fel de înspămâintator ca și figurină.

Lou Williams

lou-williams
Gândul că aș putea să mă trezesc cu această versiune a figurinei lui Lou Williams pe raftul camerei mele este cu adevărat terifiant. 76ers s-au decis să îi ofere lui Lou un rânjet plin de dinți, ca și cum ar fi fost posedat. Ar fi trebuit să ofere în transmisiunea live și o linie la care poți apela atunci când copiii nu adorm noaptea..sau când Lou se trezește la viață în dormitorul tău.

Ricky Rubio
ricky-rubio
O figurină destul de bună a lui Kevin Love, nu-i așa? Da, ar fi fost una chiar interesantă însă problema este că de fapt este un bobblehead a lui Ricky Rubio. Pe lângă faptul că nu seamană, mâna lui pare că se topește pe mingea de basket.

Dennis Rodman
dennis-rodman
Și aici, putem vedea o figurină a unui Dennis Rodman îmbătrânit, arătându-și începutul de chelie înconjurat de o linie fină de păr verde, purtându-și șarpele boa roz.

Nu ne-am putut gândi la o altă figurină bobbleheads cu care să putem încheia mai bine acest top.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *