Fraud Blocker Couple bobbleheads | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Couple bobbleheads

Couple Bobblehead3

Share this post

Couple bobbleheads

Uneori poate fi dificil să găsim un cadou cu adevărat unic pentru persoana specială de lângă noi. Dacă ești în căutarea unor cadouri originale, lăsând deoparte clasicele flori, bomboane sau cravate, un couple bobbleheads este soluția perfectă!

Aceste figurine bobbleheads te pot întruchipa alături de partener fiind implicați în diferite activități (cântând, făcând scuba diving, dansând), fiecare dintre acestea reflectând dragostea și adorația reciprocă pe care o purtați unul pentru celălalt.

Faptul că figurinele bobbleheads sunt cadouri handmade, făcute 100% manual de către partenerii noștri, aduce un plus de unicitate darului oferit persoanei iubite.

De aceea figurinele bobbleheads sunt perfecte pentru aniversările de cuplu, Valentine’s Day sau orice alt moment în care vrei să îi mărturisești partenerului dragostea pe care o simți pentru el.

couple bobbleheads

Ceea ce este nou și original în cazul figurinelor bobbleheads este chiar personalizarea de care acestea dispun. Trebuie doar să intri pe www.minimecraft.ro , să încarci 2 poze, una cu tine și una cu partenerul sau cu amândoi, oferind detaliile necesare pentru a confecționa un couple bobbleheads cât mai aproape de realitate cuplului vostru.

Procesul 100% handmade este ceea ce ne reprezintă, făcând din toate couple bobbleheads niște amintiri dragi prinse în corpul unor figurine care vă seamănă. Unde mai pui că sunt și amuzante și stârnesc zâmbete pe oriunde s-ar afla.

Couple bobbleheads se potrivesc în orice context, putând fi ținute acasă sau chiar la locul de muncă, pe birou, pentru a va aminti mai mereu de acea vacanță în Grecia unde ați făcut scuba diving pentru prima oară alături de cel iubit sau chiar de plimbările lungi cu bicicleta pe care le faceți împreună cu partnerul.

Ceea ce face ca un couple bobbleheads să fie un cadou perfect pentru cel de lângă noi este tocmai multitudinea de opțiuni valabile pe care le avem atunci când ne hotărâm cum să arate figurinele noastre.

Fie că ne dorim un anumit tip de îmbrăcăminte, un anumit tip de coafură sau chiar un alt tip de înfățișare (asemănarea cu animalele preferate sau cu personaje ficționale) site-ul nostru îți poate oferi tot ceea ce îți dorești, bazându-ne pe imaginația și cerințele tale pentru a crea cadoul perfect.

couplebobbleheads2

Figurinele bobbleheads sunt la mare căutare, în prezent fiind unul dintre cele mai populare cadouri handmade personalizate.

Poate că este datorită dimensiunii capului, poate că este datorită mișcării amuzante sau pur și simplu a trăsăturilor, figurinele bobbleheads reușesc de fiecare data să amuze lumea din jur.

Nu mai sta pe gânduri, intră pe www.minimecraft.ro și comandă-ți cel mai original și amuzant couple bobbleheads pentru tine și partenerul tău, pentru a avea un suvenir care să vă aducă aminte de unele dintre cele mai frumoase amintiri împreună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *