LIVRARE 2-3 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Bobbleheads in case design

Share this post

Bobbleheads in case design

Odată cumpărate sau primite, figurinele bobbleheads iau viață, făcând parte acum din povestea ta! Introducerea lor în designul casei tale poate fi o idee excelentă mai ales în cazurile în care micuțul tău este un fan înflăcărat al sporturilor sau al unor personaje fictive cu care îi poți umple rafturile.

Să vedem mai multe versiuni ale figurinelor Bobbleheads in case design!

bobbleheads-in-case-design

Figurinele bobbleheads se potrivesc de minune pe rafturi, căștile pe masă dau o notă sportivă întregului spațiu, iar tricourile semnate de The Jerseys în tablouri definitivează atmosfera active, specific unui fan înflăcărat.

bobbleheads-in-case-design1

O idee concept a unei camere de jocuri deschisă şi expansivo-tranziţională cu pereți bej, un șemineu standard, podea placate cu dale de porțelan șlefuit, o ramă din ciment de jur împrejurul șemineului și un TV încastrat în perete.

Acesta este un exemplu foarte bun de design pentru un subsol classic din New York.

bobbleheads-in-case-design2

Pentru cei cu un gust minimalist, cu nu atât de multe culori sau elemente de mobilier, mini-rafturile pe care puteți pune figurine bobbleheads sunt un mod perfect de a da viață camerei voastre sau a micuțului vostru, adăugând pata de culoare dorită.

bobbleheads-in-case-design3

Inspirație pentru camera copilașului tău.. Îmbinarea culorilor cu tonul lemnului și cu tematica super-eroilor este cu adevărat o combinație câștigătoare.

Figurinele bobbleheads se potrivesc de minune cu atmosfera camerei primitoare, invitând parcă și mai mult la joacă.

bobbleheads-in-case-design4

Figurinele bobbleheads pot deveni un accesoriu delicat ce aduce un plus de stil mesei din hol, unde sunt puse diferite lucruri, de la cărți până la instrumente musicale.

Modul în care acestea se mișcă pot amuza pe toți din jur, de aceea, o figurină bobbleheads personalizată cu tine sau cu membrii familiei tale poate individualiza și mai bine locuința voastră, putând fi puse pe orice suprafață plană.

bobbleheads-in-case-design5

Această sufragerie a unei familii de entuziaști ai sportului are nevoie de o zonă în care să se distreze cu prietenii și familia în timp ce privesc jocul de pe teren. Un șemineu deja existent a fost transformat și i s-a adăugat un cadru de piatră. Rafturile pentru cărți care găzduiesc colecția de figurine bobbleheads și o bancă încastrată în zid ce se află de-a lungul canapelei joase de pe care se poate vedea peretele de media care a fost adăugat. Măsuța se potrivește de minune cu pertele ce imită cărămida.

Acum că ți-am arătat mai multe versiuni de design interior în care poți introduce figurinele tale bobbleheads, te lăsăm să își dai frâu liber spiritului creativ și să inovezi cât mai mult!

Dacă nu ai încă o figurina bobbleheads, intră pe www.minimecraft.ro și comandă-ți de aici una!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *