Fraud Blocker Figurine tort pentru nuntă | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Figurine de tort pentru nuntă

wedding toppers2

Share this post

Figurine de tort pentru nuntă

Nunțile sunt privite mai mereu ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei persoane. Atunci se fac jurăminte, se varsă lacrimi de fericire și de tristețe, se fac promisiuni pentru viitorul ce va fi clădit într-o zi, alături de partenerul ales.

Deși totul pare serios și meticulos, există multe momente plăcute, chiar amuzante, în  organizarea aceastui eveniment. Unul dintre ele este chiar alegerea micilor figurine ce vor sta în vârful tortului, denumite și figurine tort pentru nuntă.

Cuplul proaspăt căsătorit își poate lăsa simțul umorului să se ilustreze într-o pereche de figurine tort pentru nuntă amuzante, originale, care să le întruchipeze unicitatea iubirii lor.

wedding toppers1

Plasate în vârful tortului de nuntă, cele mai căutate figurine tort pentru nuntă sunt cu siguranță cele handmade și personalizate, acestea fiind cele mai potrivite pentru oricine își dorește să iasă din modelul clasic.

Pe www.minimecraft.ro vă oferim șansa de a vă crea proprii figurine tort pentru nuntă, care să arate cel mai bine ceea ce este specific cuplului din care faceți parte. Hobby-uri, materiale extra, îmbrăcăminte, decoruri speciale, toate acestea pot fi adăugate pentru a crea imaginea finală dorită de viitorul cuplu căsătorit.

wedding-4

Deși vorbim despre figurine tort pentru nuntă, oare știm de când prezența lor în vârful tortului de nuntă a devenit o tradiție răspândită pe tot globul?

Tortul de nuntă pe care îl știm astăzi s-a inspirat din vechile tradiții romane, în urmă cu mii de ani.Figurine tort pentru nuntă, denumite înainte „ornamente pentru tortul de nuntă” au început să apară în diverse tradiții din întreaga lume.

Figurinele pentru tortul de nuntă  erau destul de simple în secolul al XIX-lea. De cele mai multe ori apăreau sub forma unor decorațiuni florale sau ornamentale, precum clopoței sau mici obiecte ce le aparțineau mirelui și miresei.

Adeseori, figurinele pentru tortul de nuntă   erau confecționate manual din glazură, marțipan sau chiar ipsos de un patiser specializat în torturi de nuntă sau chiar de către un membru al familiei mirelui sau miresei

Figurinele pentru tortul de nuntă decorative, așa cum le știm astăzi, au început să devină populare odată cu terminarea Primului Război Mondial. În 1920, înalta societate din Statele Unite a trecut peste decorațiunile simple, clasice și au început să folosească din ce în ce mai mult figurine care îi întruchipau pe cuplul proaspăt căsătorit, pentru a aduce o notă de originalitate.

La începutul secolului al XX-lea, de cele mai multe ori, figurinele pentru tortul de nuntă  apăreau sub forma a două figurine mici, mire și mireasă, stând unul lângă celălalt pe o platformă subțire și plană. Unele dintre figurine aveau și un arc cu flori deasupra lor sau un background special.

Ceea ce nu s-a schimbat de-a lungul timpului este esența pentru care aceste figurinele pentru tortul de nuntă au fost create, mai exact, de a simboliza împreunarea a două destine, prin dragoste. Figurinele tradiționale îi întruchipau pe mire și mireasă îmbrăcați în haine formale, specifice evenimentului, stând unul lângă altul sau ținându-se de mână.

Astăzi, există atât de multe opțiuni de figurine tort pentru nuntă !  De la reprezentarea unor interese individuale sau comune care să reflecte stilul și decorul evenimentului, aveți atât de multe opțiuni din care vă puteți alege cea mai potrivită pereche de figurine tort pentru nuntă!

În momentul de față, multe cupluri își aleg figurine tort pentru nuntă atractive și originale, care să îi ilustreze în poziții amuzante, făcând un sport favorit sau chiar ca fiind animalele lor preferate. Confecționarea 100% handmade este un alt atuu al acestor figurine, fiind făcute special pentru cuplu!

wedding toppers

Decizia este doar a voastră!

Intrați pe www.minimecraft.ro și alegeți ceea ce va fi mai mult decât un simplu accesoriu al evenimentului, va fi un memento al celor mai frumoase clipe trăite împreună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *