LIVRARE 2-3 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Mini figurine ale personajelor din filme (bobbleheads)

breaking bad

Share this post

Mini figurine ale personajelor din filme (bobbleheads)

Vedetele din filme, prin personajele cărora le dau viață, sunt adorate de milioane de fani. Iar una dintre metodele prin care fanii își pot vedea idolii mai aproape  aceea a mini-figurinelor.  Este îmbucurător să ai un suvenir cu o persoană care îți aduce aminte de un moment mai special. Astfel a luat naștere o afacere foare importantă. Fanii cer statui prin care să absoarbă din carisma, esența starurilor din filme.

thorr

Sunt și aici mai multe tipuri de bobblehead-uri (mini-figurine):

  • cele mai multe reprezintă figuri din filme emblematice, cum sunt Lara Croft, Indiana Jones, Superwoman, Superman, Catwoman, Batman…etc, figuri care împrumută chipurile actorilor din ultimele versiuni ale filmului (chiar dacă este o imagine de demult)
  • mai sunt bobbleheads-uri ale actorilor, figurine ce nu au vreo legătură cu personajele jucate în filme: Brad Pitt, Angelina Jolie…etc. Să nu uităm că au fost zilele ”Star Wars” (”Forța fie cu tine”), mini figurinele cu Darth Vader, Lucas, Prințesa.  Fiecare fan cu propia alegere.  Mini figurinele împrumută chipului fanului ceva specific eroinei/ eroului din filme.

În funcție de public, statuetele pot fi de la cele adresate copiilor, până la cele extrem de sexualizate pentru adulți.

tomb raider

Mini figurinele surprind o privire anume, o ținută anume, o atitudine exprimată anume…etc, în funcție de cum simte fiecare fan.  Multă lume apelează la șarmul unui actor când aleg figurina, alții la sexualizarea personajului (fie feminin, fie masculin) – unde femeile trebuie să aibă elemente erotice expresive (buze într-un fel, privirea într-un fel s.a.m.d).

De la mini figurine simple s-a ajuns la mini figurine mult mai complexe. Acum, fiecare persoană care își face o mini statuetă vrea să se reprezintă ca personajul din film dar și cu ceva personal (în afară de chip), cu o particularitate care să nu se îndepărteze prea mult de ambele personaje (tu și personajul din film).  Vedetele își împrumută chipul pentru mai multe produse (unele fără voia lor, altele pentru o sumă considerabilă), fiecare își consideră personajul marcă înregistrată.

rambo

De ce au atât de mult succes? Poate pentru că vrem să împrumutăm ceva de la o vedetă, o trăsătură cunoscută de toată lumea (fiind ”bunuri mondiale” recunoscute pentru ceva anume), sau să ne reamintim de un episod anume (și din viața noastră). Sunt multe lucruri.  Dar un lucru este clar, în filmul  și scenariul acestea tu ești starul, vedeta. Spune-ne ce film vrei să faci și noi te ajutăm – gaseste  http://www.minimecraft.ro/. Ce gen vrei să fie, ce scenariu alegi, recuzita, îmbrăcămintea, totul depinde numai de tine. Apoi, la final, arată-ne ce Oscar ai luat. A ieșit de Oscar?  Tu ce fel de fan ești?  Și pentru că nunta este ceva special poti alege modelele dorite http://www.minimecraft.ro/ro/6-nunta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


ro_RO