LIVRARE 2-3 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Viata ne făureste pe noi?

craft the life

Share this post

Viata ne făureste pe noi?

Viata fiecaruia dintre noi este la inceput o simpla linie continua pe care, banuim noi, o traseaza destinul. Exista totusi si un dar, si acel “dar” ne defineste pe parcurs ce inaintam pe necunoscutele cai ale drumului inca neintalnit. Si din acest punct incepem sa ne punem intrebarea “Viata ne faureste pe noi, sau noi ne-o facem dupa bunul plac?”

Se poate spune ca exista doua tipuri de oameni. Cei care iubesc viata si cei care o considera o povara pentru sine. Ceea ce pe unii ii determina sa-si ajunga limitele din urma, pe ceilalti ii intareste intr-asa un fel incat reusesc sa recunoasca oricand “Da, sunt puternic”. Un om slab iti va recunoaste in fata ca ‘este bine’ in timp ce in sufletul lui se va purta un razboi ce-i va rascoli trairile tumultuoase. Dar ce anume ii determina pe oameni sa renunte la zambet, la bucuria sufletului si la pactul cu viata? Unul dintre raspunsurile la aceasta intrebare ar putea fi acela ca, ei isi lasa viata in mainile destinului ajungand sa nu-si mai doreasca sa paseasca peste nodurile impletite care le ies in cale.

Lasand viata sa-si urmeze cursul, oamenii isi abandoneaza problemele intr-un colt al sufletelor lor si le ingramadesc in sertarele mintii. In acest fel apare tristetea. In acest fel dispare pofta de viata, cheful de a jongla cu tainele societatii si fericirea de a-si vedea realizarile implinindu-se.

Nu lasati simplul curs al vietii sa va defineasca ca persoane. Luptati pentru credintele si pentru dorintele voastre si fiti puternici. Un om puternic este cel care reuseste sa deznoade impletiturile sacaitoare ale vietii numite probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


ro_RO