LIVRARE 2-3 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Blogatu.ro

Blogatu-logo

Share this post

Blogatu.ro

Figurinele personalizate MiniMe au făcut ocolul lumii de la cei mai mari artisti și actori, prezente în filmele de la Hollywood și nunți faimoase, acum se pot comanda şi personaliza pe www.minimecraft.ro/ro (versiunea in limba romana a site-ului) şi www.minimecraft.com sau www.minimecraft.ro/en (versiunea în limba engleză). Astfel, din pozele clienţilor se crează portrete personalizate care se ataşează la unele corpuri predefinite afişate în catalogul de produse de pe website.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=Ot6103sD6HE&width=500&height=350[/embedyt]

Cum se explică succesul acestui gen de statuete/figurine personalizate? In afara faptului ca adaugarea de cuvinte noi in dictionarele tarilor lumii – cuvantul anului trecut fiind selfie, care reprezinta nevoia individului de a se „afisa”catre publicul larg in diverse ipostaze…Minimecraft crede ca acest comportament se datoreaza originilor noastre si dateaza inca din…preistorie! Omului i-a placut dintotdeauna sa fie remarcat si sa detina obiecte personalizate, mai ales cu propriul eu.

De la prima „Venus” sau au altor personaje istorice descoperite in diverse perioade, sculpturi antice cu reprezentari ale faraonilor, Apolo in Grecia antica, galeriile ancestrale ale atriilor romane, icoane ale sfintilor, primii bani aparuti vreodata inventati de fenicieni cu chipuri ale monarhilor si conducatorilor lor. Deci va puteti imagina efectul de a avea propria dvs.statueta, o adevarata opera de arta unica care va semana aproape identic cu dvs. chiar daca nu aveti un imperiu, nu ati aparut in Forbes sau nu sunteti o persoana publica sau vedeta autohtona sau internationala, nu sunteti primul care a facut o calatorie in spatiu. Minimecraft va readuce zambetul pe buze cu aceste statuete personalizate!

Zeci de modele de statuete personalizate va asteapta. Figurine pentru tortul de nunta, hobby, sau alte ipostaze acum pot fi personalizate cu portretul tau.

Trei categorii sunt disponbile in acest moment: Nunta, Pentru el, Pentru ea.

Nunta: Figurine personalizate pentru tortul de nunta, vor surprinde placut toti invitatii tai!

Pentru el: Aceasta categorie ofera exemple din categoria figurine personalizate pentru barbati in diverse ipostaze si tematici.

Pentru ea: Aceasta categorie ofera exemple din categoria figurine personalizate pentru femei in diverse ipostaze si tematici.

Sectiunea de Hobby a fost inclusa in fiecare din categoriile Pentru el si Pentru ea cu mesajul: Esti fotbalist sau iti place sa joci? Figurinele Minimecraft personalizate sunt perfecte pentru tine si hobby-urile tale.

Pentru clienti pasii de urmat sunt foarte simpli, odata cu plasarea comenzii se adauga pozele cu dvs. (minim doua poze, fata si profil) dupa care se va face sculptura portretului, in acest se pot gasi cateva indicatii si la urmatoarea adresa http://www.minimecraft.ro/ro/content/6-cum-functioneaza . De asemenea in momentul in care se plaseaza comanda mai exista si o rubrica unde se pot adauga descrieri in detaliu, culoarea parului, culoarea ochilor etc. in cazul in care aceste detalii nu reies foarte bine din poze sau se doresc alte culori fata de poze. Toate statuetele vin in forma initiala cu “cap miscator”, daca se doreste fara se poate opta pentru aceasta in momentul plasarii comezii.

Pe durata procesului de productie veti primi email pentru a aproba sau comenta, daca este cazul, sculptura portretului. Dupa aprobarea dvs. se trece la urmatorul pas – pictarea, din care rezulta statueta finala ce urmeaza sa fie pregatita si expediata catre dvs.

Tot acest proces de executie dureaza de la 4 pana la 6 saptamani, fiind un proces laborios ce implica migala si multa atentie fiind un process de executie 100% handmade (lucru manual). Daca exista o data exacta comandati din timp!

Preturile variaza in functie de numarul de persoane, fiind disponibile 2 grile de preturi, una pentru statuetele destinate nuntilor de pus pe tortul de nunta, masa de prezidiu sau undeva la vedere pe durata evenimentului urmand ca acestea sa fie pastrate toata viata ca miri sa-si aduca aminte de cea mai frumoasa zi din viata lor. Pretul pentru statuetele pentru nunta, sau cupluri este de ~200 euro pe cand pretul pentru o singura persoana este de ~110 euro. Se pot introduce modele noi si se pot personaliza la cerere, pentru aceasta se va face o solicitare in acest sens pe email. Toate preturile prezentate pe website-ul www.minimecraft.ro au T.V.A (20%) inclus fiind pretul final de vanzare. Sectiunea de promotii a site-ului http://www.minimecraft.ro/ro/content/9-promotii va prezinta promotiile si concursurile in desfasurare pe website sau pe retelele de socializare.

Pentru evenimentele corporate: pot fi cadouri de multumire pentru participare la un eveniment important pentru dvs., un client important pentru dvs., petreceri, team building-uri, evenimente de networking, sponsorizari, strangere de fonduri, posibilitatile sunt nelimitate! Pentru ofertele corporate preturile variaza in functie de numarul de persoane si de complexitatea modelelor, se poate negocia in functie de numarul de statuete. La link-ul urmator puteti regasi o postare pe Facebook cu un filmulet de prezentare al echipei de marketing a companiei Vimeo, bineinteles bobbleheads! bit.ly/MiniMeCraft_Vimeo

Website: http://www.minimecraft.ro/ro
http://www.minimecraft.com
Facebook: https://www.facebook.com/MinimeCraftArea
Twitter: https://twitter.com/minimecraft
Youtube: https://www.youtube.com/CraftMiniMe
Google+ : https://www.google.com/+MinimecraftRomania
Pinterest: http://www.pinterest.com/minimecraft/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


en_US